2777
2789
عنوان

شوهرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 58 پست

من فقط می دونم بی عرضه ای

مدت ها قبل با به خانمی اشنا شدم که دو قلو باردار بود

یه شب شوهرش قهر می کنه میره خونه ی مامانش

اینم بلند میشه زنگ می زنه 110 که همسرم منو با این وضعیت ول کرده رفته خونه ی مامانش

خلاصه حال بدبخت و جا اورده بود

شما باید فقط فریاد کنی

و بگونه ای که همسایه ها متوجه بشن

بعذ ادامه داشت براش پرونده همین فریادهایی که همسایه ها شنیدن

تا حدودی کمک کننده هست برای پرونده سازی

برای همین هم رو داد حساسه

چون زن قبلی از همین حربه استفاده کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا گیریم که این طور باشه زن اولش باعث شده مبتلا بشه زن دومش باید ترکش بده اول با همسایه ها وارد صحبت میشید و مظلوم نمایی در حد فیلم های هندی میکنید به شدت که این مرد اینجوری ه دو م وقتی یه بهانه ای دستش میرید بزنه وقتی چه زد شما سعی میکنید به سمت در نه چسبیده به در چه صدایتان به سمت در بکشه کولی بازی در میاری در حد چی لالیگا بیرحم برای چی میزنی مگه من چیکار کردم فرصت پیدا کردین درو باز میکنید تو راهرو دادو هوار به شدت تو روخدا یکی زنگ بزنه به 110 شدید بعد همساده ها زنگ بزنن 110 بیاد کسی نمیدونه کی زنگ زده خلاصه شما کتک خورده و به نیروی انتظامی مراجعه نامه میگیرید برای کجا پزشکی قانونی برمیگردین کجا نیروی لنتطامی مامور میدن بهتون برای جلب تشریف میبرید در مغازه اش میگید سرکار ایشونن میگه آقا بریم کلانتری، میگه کجا بیام زن برو خونه میآییم صحبت میکنیم اون النگویی که قول دادم و امشب میخاستم دوکونو زود ببندم بریم بگیریم میگی نمیخوام الانم بریم کاری نداریم که برای مراحل اداری پرونده از اونجا هم میریم خوت میبری کلانتری میگی به افسر نگهبان که بمونه فردا بره دادسرا مرده میگه زن خجالت بکش رضایت بده بریم سر راه. یه دیزی سرا ست دو تا میگیریم میزنیم به بدن میگی نه بریم یه سر به قاضی پرونده بزنیم مرد خوبیه تحویل میدی و میایی خونه و تو راهرو با سرو صدا اقدس خانم میاد دم در اره اقدس جون کردنش اون تو فردا دادگاه داریم بیا این بدگه استشهاد و امضا کم چیزی نیست بخدا فقط برای تکمیل پرونده است اقدس امضا میکنه حسین آقا تو راهرو تون سنگک گرفته داره میره بالا امضا میکنه دوتا دیگه امضا میگیری صبح میری دادسرا میزاری روی پرونده حالا اسدالله خان و با دست بند آوردن اسدالله ذبشب راحت خوابیدی من آنقدر نگرانت بودم منم خوابم نبرد این حرفها اضافیه میری جلوی قاضی میگی قربان حیف که نمیتونم نشون بدم من سیاه و کبود کرده قاضی میگه چرا نمیتونی از اتاق بغل خانم رضایی رو بگین بیاد همکارشونه میگه خانم برید تو اتاقتون با این خانم در و ببندین ببینین راست میگه میرید نشون میدید یه پدری قاضی از هنین آقا در میاره خداییش من یه خورده مزه قاطیش کردم تعهد میگیره اگه تکرار بشه بیچاره اش میکنه جدی میگم از صبح کهساعت 8 میخواد بره باید 6 پا بشه رحت چرکهارو تو ماشین بندار زه خونه رو جارو بزنه بره. جز این راه نداره برای اون استشهاد باید یه روز یه پاتیل اش بزا ی بگی الکی مامانم رفته کربلا این اش پشت پاشه با مامانم کار ندارن که بخوام آمار بگیرن بلید نمک گیرشون کتی تا امضا بگیری. والسلام

حالا گیریم که این طور باشه زن اولش باعث شده مبتلا بشه زن دومش باید ترکش بده اول با همسایه ها وارد ص ...

خانم محترم من به همین وسیله تونستم زنمو بکشم داد گاه ازش تعهد گرفتن که من و نزنه.

شما باید فقط فریاد کنی و بگونه ای که همسایه ها متوجه بشنبعذ ادامه داشت براش پرونده همین فریادهایی که ...

اره خب منم داد میزنم میگ میخای ابروی منو ببری منو بد بکنی من حتی تو خیابونم ی بار داد زدم روش عصبی بشم نمبفهمم کجا هستم فقط داد میزنم ابروش برع همه هم میشناسنس