2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 47 پست
تهش چی شد؟

با اجبار پدرم با پسر عمه م ازدواج کردم الانم دوتا بچه دارم .شوهرم ب شدت ادم درون گراس و کم حرف ولی خوش اخلاقه.ولی خب بعد ۱۰سال زندگی حس عشق نمیبینم ازش من خیلی دنبال عشق گشتم ولی تهش گوه بود رک گفتم خخخ عشقی وجود نداره همه ازت سواستفاده میکنن بازم شکر گذشت رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرش خجسته با کی ازدواج میکنه ؟؟؟؟؟؟

تو کتاب نوشته بود که بعد از ازدواج محبوبه با رحیم نجار، خاله اش که انقد پیگیر ازدواج خجسته با پسرش بود دیگه خبری ازش نمیشه( انگار ننگ و کسر شان دونستن که محبوبه همچین انتخابی کرده)

خجسته هم از خدا خواسته درس فرانسه رو ادامه میده و در نهایت با یک دکتر ازدواج میکنه...

وقتی مادرشو میبرده دکتر فرنگی، اون دکتر خجسته رو میبینه و ازش خوشش میاد و میاد خواستگاریش

دچار🌿

خونواده ت اجبار کردن یعنی؟

اقا میدونه که تو دوسش نداری؟

اگه نمیدونه حتما بهش بگو بگو بخاطر خونواده م بوده من بهت علاقه ای ندارم خودش بهمش بزنه

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

خونواده ت اجبار کردن یعنی؟ اقا میدونه که تو دوسش نداری؟ اگه نمیدونه حتما بهش بگو بگو بخاطر خونواده م ...

میدونه حتا میدونه یکی دیگه رو دوست دارم وقتی بهش میگم میگه نشنیدم چی گفتی گاوه گاو صدرحمت به گاو بازم

میدونه حتا میدونه یکی دیگه رو دوست دارم وقتی بهش میگم میگه نشنیدم چی گفتی گاوه گاو صدرحمت به گاو باز ...

ای واییی خیلی سخت شد🥲

واقعا نمیدونم

با خونواده ت حرف بزن، با مامانت

شاید یکم دلشون رحم بیاد

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

فیلمش رو کجا میتونم ببینم؟

پلتفرم شیدا

برنامشو از مایکت دانلود کن و اگه نتت ایرانسله اشتراکم نیاز نیست بخری...

ولی به نظرم کتابشو بخون

خیلی قشنگه و باعث میشه نتونی کتابو ول کنی

نویسنده خیلی جملات قشنگی به کار برده..

دچار🌿
با اجبار پدرم با پسر عمه م ازدواج کردم الانم دوتا بچه دارم .شوهرم ب شدت ادم درون گراس و کم حرف ولی خ ...

منم مثل تو... تهش گوه بود. ی شب همین تازگیا خواب دیدم یکی ک دوسم داشته و نگفته بهم نامه داده و من از شدت خوشحالی میگفتم عشق رو پیدا کردم و ترسی نداشتم کسی بفهمه💔 این اواخر انقدر بینمون سردی و فاصله افتاده که حتی تلاشی براش نمیخوام بکنم.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ای واییی خیلی سخت شد🥲واقعا نمیدونمبا خونواده ت حرف بزن، با مامانتشاید یکم دلشون رحم بیاد

خودشون بریدن و دوختن منم اصلا حوصله بحث ندارم میگم اینا خودشون که بریدن و دوختن چی میشه فردا تو جشن نباشم