2777
2789
عنوان

الو☎️ خدا🥲

123 بازدید | 18 پست

خدا ، میدونی جزر آورترین چیز چیه!

اینکه مثلا باهات حرف میزنم ولی صدات نمیشنوم...

گاهی وقتها بعضی خواسته ها جوری هستند که میشه متوجه حرفت بشم.(مثلا حاجت میگیرم یا بیخیال میشم...)

ولی گاهی خواسته ها جوری هستند که جوابش فقط پیش خودت هست.

و اینجاست که شیطان تا جا داره اذیتم میکنه😭

منم وقتی کم میارم عین دختربچه ها شروع میکنم به گریه که نه ، خدایِ من مهربونه😔

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اینطور وقت ها خوب که گریه هام رو کردم میرم قران رو باز میکنم و میگم حالا تو باهام حرف بزن

جوابت رو میگیری...

متأسفانه من خیلی گناهکارم برا اینکار ها...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من اینطور وقت ها خوب که گریه هام رو کردم میرم قران رو باز میکنم و میگم حالا تو باهام حرف بزن

یهو دنیام رنگ باخت...

نمیدونم ! ولی هم بخودم اومدم و هم از زندگی رفتم...عجیبه

خدا نیس، یا اگه هم هست مهربون نییولی شیطان هست،ثابت شد

اگه شیطان هست پس خدام هست دیگه 🙄🫠

هعیامشب انگار حال یه ملت میزون نیست:)

من دلم میخواد خدا هر موقع خواست من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا رو باهم قبض روح کنه و البته ببره به بهشت

البته قبلش خیلی دعا میکنم عمرطولانی با سلامتی و تندرستی و شادی و بندگی....بده.

امشب با گریه گفتم حداقل تا ظهور ما ۳ تا رو زنده نگه دار...

میخوام شاهد لحظه ظهور باشیم...بریم لبیک بگیم...

میدونی راستش اون موقع خیالم از اون دنیامون راحته...اون مموقع میرم به امام زمان میگم برام دعا کنه...حداقل میگه نتیجه چی شد...