2777
2789
عنوان

یه لبوبو خریدیم

270 بازدید | 35 پست

برای دخترم البته شوهرم خرید حس میکنم از اون موقع مداوم دعوا و بحث و قهر داریم قبل اون هم یدونه از نماز هام نمیموند قران میخوندم و دعا و صلوات ولی الان کلا بیخیالشدم

به نظرتون ربطی داره

وااا🤣🤣

میشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا باورم نمیشه تو قرن ۲۱ هستیم😐😐💔💔

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

اخه میگن نماد شیطانه

نه نگران نباش

میشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

اخه میگن نماد شیطانه

چرت و پرته این حرفا. من ۶ ماهه خریدم

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

پس دلیلش چی میتونه باشه یکدفعه زندگی خوب این طوری بشه

تلقین