2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 91 پست
بچه های معصومم ترسیدن تواتاق موندن

😔😔

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
دلم میسوزه حق بچه هام نبوداین زندگی ی مادرافسرده و......

عزیزم حق داری ولی الان فقط به فکر آینده بچه های گلت باش وضع جامعه مون خیلی خراب شده خیانت مشکل خیلی از خانواده هاشده این نرهای بی خاصیت عقل درست حسابی که ندارن زنا هم به هم جنساشون خیانت میکنن واقعا برای هردوشون متاسفم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره خونه رو جهنم کردم

گفت کاری نکردم؟

برا من تا لحظه طلاق تو دادگاه طلبکار بود میگفت اگه خیانت کردم مدرک بیار😂

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤

من هیچوووووووقت خیانت نمیکنم ن بخاطر شوهر بی شرفم بلکه بخاطر دخترامعصومم و بعدم مردا بیشرفن نثلا برم ...

دیگه خودت میدونی نظرت خیلیم محترمه من بودم ی دونه بیشرفشو بر میداشتم با ی حس بیشرفانه ولی حتما حتما تلافی میکردم حتی اگر تش من بازنده و کثیف بودم این بابت خودم نظر منه ب خیانت

دلبر دلربا عشق سرورتون

سلام عزیزم خوبی.چیکار کردی ؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
سلام عزیزم خوبی.چیکار کردی ؟

تمام وجودم میسوزع دیشب کلی گریه کرد و... فکرمیکنه احمقم اولش ک پروبازی دراورد بعدش گریه و تواشتباه میکنی و... اخ قلبم همش میگم زن خوشکل بود یان. میگم موقع رابطه ازکجابدنش خوشش اومد و... دارم میمیرم

تمام وجودم میسوزع دیشب کلی گریه کرد و... فکرمیکنه احمقم اولش ک پروبازی دراورد بعدش گریه و تواشتباه م ...

کاش یه کم صبر میکردی مدرک پیدا میکردی.الان تو حباب موندی.اون انکار میکنه و شما مطمئنی.باید به جایی میرسوندی که انکار پیش نیاد و اعتراف کنه.اینجوری تا قیامتم اعتراف نمیکنه.حالا قصدت چیه ؟

کاش یه کم صبر میکردی مدرک پیدا میکردی.الان تو حباب موندی.اون انکار میکنه و شما مطمئنی.باید به جایی م ...

درهرصورت هاشامیکن دیگه خستم مدرک رو هم داشته باشم انکارمیکنه ایقدزرنگ

تمام وجودم میسوزع دیشب کلی گریه کرد و... فکرمیکنه احمقم اولش ک پروبازی دراورد بعدش گریه و تواشتباه م ...

این سئوالها رو از شوهرت پرسیدی؟

بهش بگو حالا که تو رفتی مزه زن دیگه رو چشیدی منم میخوام برم مزه مرد دیگه رو بچشم

البته فقط برای تهدید

میگم بهش ولی ایقد دهنش قرص هیچی نمیگه کاش بگه زن چ شکلی بود

چه فرقی داره عزیزم ؟😓

باید به این باور برسیم که دلیل خیانت کم بودن و ناقص بودن ماها نیست.بی تعهدی و هوس عاملش هست.فراوان دیدیم که طرف همسر خودش زیباتر از اون خونه خراب کن بوده.خودتو با این فکرا اذیت نکن.الان وقتشه خودتو در آغوش خدا رها کنی.تنها عشق حقیقی عالم

شوهرمنم باوجوداینکه زندگی خوبی داشتیم رفته یه زن صیغه کرده دوتاهم بچه آورده،من خنثی شدم ازدرددیگه

از زن صیغه ای 2تا بچه آورده؟! 😵

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز