2777
2789
عنوان

حسرت چشم آبی💔

237 بازدید | 18 پست

بچها دیشب رفته بودم کفش بخورم تو ی مغازه ی بودم ی دختر اومد با شوهرش

امان امان از اون چشمها

بزرگ آبی گیرا خیلی خوشگل بود

صورتش عادی بود بینیش خوشگل نبود لباش متوسط ولی درکل خوشگل بود پوستشم سفید بود ولی اگ چشماش آبی نبود انقد خوشگل نمیشد

من خودم بورم پوستم سفیده ولی چشام قهوه ای کمرنگ مایل ب عسلیه

دیشب با دیدن این دختره حسرتم زنده شد از دیشب صدتا تاپیک چشم ابی نینی سایتو خوندم

نمیتونم خودمو کنترل کنم بچها من چشم آبی میخوام زیباییم صد نه هزار برابر میشدد💔

پشت هر عدد یک زندگی بود با هزاران آرزو🖤سپهر بابا کجایی بابا؟توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد🖤 ولی من میبینم روشنی جون گرفته تاریکی رو به موته🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل کن 300 مليون 🫠

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

من یه دختر چشم ابی دیدم ماسک زده بود

بعد عاشق و محوش شدم

گفتم خدایا همه زیباهاییهاتو دادی به این اصلن سگ داره نگاهش

بعد یکم دیگه ماسکشو دراورد دیدم همه لبو دهنش عجیب غریب دندوناش کجو کوله .یکم خیالم راحت شد همه زیباییها رو تنهایی نبرده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب لنز بذار

علاقه ی بهش ندارم موقتیه چ فایده

پشت هر عدد یک زندگی بود با هزاران آرزو🖤سپهر بابا کجایی بابا؟توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد🖤 ولی من میبینم روشنی جون گرفته تاریکی رو به موته🤍

خوشبحالت کاش منم حسرتام مث توبود

کاش میفهمدین هر تاپیکی دغدغه اصلی اون شخص نیست

در حال حاضر تو بدترین شرایط هستم پدرمادرم بعد ۳۰سال زندگی مشترک در حال طلاقن

عمل کن 300 مليون 🫠

ن پولشو میدن کعمل کنم و اینکه خیلیا کور شدن

شاید لنز گذاشته بود

طبیعی بود💔

دخترعموی من چشاش آبیه ولی اوتیسم داره🫠خداروشکر جاش نیستم

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨