2777
2789
عنوان

ولنتاین

152 بازدید | 15 پست

شنبه ولنتاینه دوستان؟

چی خریدین؟😑🤦♀

من امسال باردارم .کلا مریض و بیحالم حوصله قرتی بازیای قبلنو ندارم😂

ولی بازم کیک میگیرم و گلبرگ و شمع قرمز میچینم رو میز

کادو هم واسه همسرم ادکلن گرفتم

خوبه؟؟شما ایده ای دارید بگید

💕💍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی نگرفتم برای همسر

ولی هدیمو پیش پیش بهم داد

من پولام خرج خرید عید شد پولی نمونده😢تازه براما دوتا مناسبته سالگرد عقدو عروسیمونم تو ولنه سالهای پیش میرفتیم کافه رستوران یا ویلایی ک دوران دوستی میرفتیم یا ییلاق وابنا امسال نمیدونم کجا میریم بدموقعم هست

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

ولنتاین عاشق برا معشوقش کادو میخره و چون تو فرهنگ ماها مرد عاشق میشه و خواستگاری میکنه عاشق مرد میشه و معشوق زن پس مرد باید برا زن کادو بخره😂من هیچی نگرفتم

فکر نکنم چیزی بخره ..

خودش خوشه الان اما من نه

،شاید اصن به روش هم نیارم نمیدونم..

آقای محترم درخواست نده. واقعا چرا درخواست میدی ؟ آخه من و تو در اینجا چه صحبتی میتونیم باهم داشته باشیم؟ خجالت هم خوب چیزیه هاااا ، 99 درصد اینجا خانم هستن شما چیکار میکنید اینجا آخه ؟ مثل خاله زنکا وسط بحث و صحبت های خانوما هستید.

یه تیشرت دیدم خوشم اومده ازش میگیرم براش با یه چیز کوچیک دیگه که بذارم توی جعبه ولی نمیدونم چی بگیرم🥲

تیشرت رو گفت ۱ تومن

در حد ۵۰۰ میتونم خرج کنم برای چیز دیگه ولی فکر نکنم چیزی گیر بیاد

همه چیز گذر خواهد کرد و ما خواهیم خندید از

ولنتاین عاشق برا معشوقش کادو میخره و چون تو فرهنگ ماها مرد عاشق میشه و خواستگاری میکنه عاشق مرد میشه ...

تحلیل تو دوس داشتم😂من همسرم پیش پیش کادوشو داد یه دستبند طلا بود

💕💍