2777
2789
عنوان

تمیز کاری دن عید

116 بازدید | 13 پست

من ادم بدی نیستم ، امروز تمیز کار اوردم برای دم عید کمک کنه بعد کلی هم بهش توضیح دادم قطعات پلاستیکی رو دور نندازه اینا در شیشه شیر اونم فهمید گفت باشه ، شیشه شیر دخترم فیلپس ، بعد دخترم شیر خورد در شیشه رو گذاشت رو اوپن خانمه رفت پایین اشغال ها رو برد پایین گذاشت جلو در مشغول جارو کردن حیاط شد ، نگاه کردم دیدم در شیشه رو اوپن بود الان نیست ، رفتم پایین گفتم شما برداشتی گفت اره انداختم اشغالی ، بعد عصبانی شدم رفتیم جلو در یسری ادم ها هستن دست تو اشغال می کنند کلا نصف اَشغالا رو برده بودن در شیشه رو هم بردن ،به من میگه تو بخاطر در شیشه با من داری دعوا می کنی ادم بهش برمیخوره منم ۴۰۰ تومن از پولش نزدم الان عملا شیشه شیر بچم ناقص به نظرتون کار بدی کردم خودش گفت اصلا پولم نزن ،خودشو زدبه مضلومیت اصلا میام انقدر کار می کنم و از این حرفا گفتم نمی خواد ولی اعصابم ریختی بهم منم ۴۰۰ کم کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هربار کارگر کمکی میارم خودم بیشتر از اون کار میکنم اونقدر هم بکن نکن میگم باز آخرسر کار خودشو میکنه آخرین بار عید پارسال یکی اومد گفتم اول سرامیک ها رو تی بکش بعد برو سرویس ها رو بشور دقیقا اول رفت سرویس رو شست و بعد با همون سیم و اسکاچ زد به سرامیک های کل خونه هال و اتاق ها😑

کارد میزدی خونم درنمیومد دم عیدی اونقدر گریه کردم شوهرم کل خونه رو وایتکس زد تا آروم شدم هنوزم یادم میافته عصبی میشم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نزار اهش: پشت زندگی باشه .این 400 تومن بارها میاد و میره ولی یه موقع اه اون یه کاری:با زندگی ت میکنه هیچ پولی:درستش:نمیکنه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نزار اهش: پشت زندگی باشه .این 400 تومن بارها میاد و میره ولی یه موقع اه اون یه کاری:با زندگی ت می ...

بهش میدم ، ادمی نیستم که بخواهم زحمت اش هدر بدم ، ولی خوب اون لحظه مغزم از هم پاچید وقتی گفت هههه ببخشید انداختم تو اشغالی ، شماره کارتشم دارم ، ولی میدونی این که من هزار بار بهش گفتم تو اصلا یه واشر پلاستیکی هم دیدی ننداز دور بشور بزار دم سینک ، دو سه روز دیگه باقی پولشو واریز می کنم

من که هربار کارگر کمکی میارم خودم بیشتر از اون کار میکنم اونقدر هم بکن نکن میگم باز آخرسر کار خودشو ...

عزیزم نه این کارش خوبه تمیز خداییش ولی اصلا نگاه نمیکنه چیو داره دور میریزه

عزیزم نه این کارش خوبه تمیز خداییش ولی اصلا نگاه نمیکنه چیو داره دور میریزه

پس بنظرم ۴۰۰ رو کم نمیکردی چون بالاخره باز کارت میافته بهش ولی این دفعه حسابی تذکر بده بدون اجازه ات وسیله ای نندازه دور

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

فدا سر دخترت ولی به نظرم بهش بده پول کامل و ازش معذرت خواهی کن میگن دل بعضی آدما بشکنه خوب نیست شاید ...

اره عزیزم بهش میدم ولی عذر خواهی واقعا نمیتونم ،اگر بهش نگفته بودم این وسایل دور نریز چرا اصلا عصبانی هم نمیشدم ، ولی خوب اصلا مهم نیست الان که ریلکس شدم واقعا مثل شما دارم فکر می کنم که اون بنده خدا هم از سر نیاز میره تمیز کاری

پس بنظرم ۴۰۰ رو کم نمیکردی چون بالاخره باز کارت میافته بهش ولی این دفعه حسابی تذکر بده بدون اجازه ات ...

من انقدر خودم معذب میشم یکی میاد کمک ، یعنی قشنگ من یه موقع هایی که بچه نداشتم ؟ فردا صبح اش میرفتم سر کار خونه تکونیم رو تصف شبا انجام میدادم الان انگار بچه جونمو میگره ، مجبور میشم بگم بیاد

پولشو زدم براش ، میدونید اون لحظه بخاطر این عصبانی شدم چون واقعا بهش گفته بودم و اون فکر می کرد مهم نیست حالا یه در شیشه است دیگه ، هنوزم شاید همین فکر بکنه ولی مطمئنم پولشو دیر تر زدم دفعه بعد هر جا بره کار ونه هواسشو بیشتر جمع می کنه چیزی دور نریزه