2789
عنوان

بهم گفتن پیکمی🙄

624 بازدید | 18 پست

تو مدرسه

من کلا آدم کم حرفیم

فقط با دوست صمیمی م بیشتر وقتا سر کلاس چرت و پرت می گیم و خیلی می خندیم

این ک پیکمی بودن نیست، هست؟

بنظرتون چه رفتارایی دارم ک اینو گفتن؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

توجه نکن بابااا

تازگیا یک کلمه ای یاد گرفتن هرکی نفس میکشه میگن پیکمی

یکی نیست بگه تا یک سال پیش که چنین کلمه ای به گوشت هم نخورده بود چی میگفتی آخه

آقای محترم درخواست نده. واقعا چرا درخواست میدی ؟ آخه من و تو در اینجا چه صحبتی میتونیم باهم داشته باشیم؟ خجالت هم خوب چیزیه هاااا ، 99 درصد اینجا خانم هستن شما چیکار میکنید اینجا آخه ؟ مثل خاله زنکا وسط بحث و صحبت های خانوما هستید.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

زمان مدرسه رفتن ما بود تیتر شما پِیْکَمی خوونده می شد.

یعنی معادل خَرَمی یا توی مفلوک از این به بعد پیک اجیر شده منی.

مثلاً طرف دوچرخه داره باید قلدر کلاس رو از دم در خونه شون سوار دوچرخه کنه بیاره مدرسه.

پیکمی اونیه که جلو مردا دخترا رو مسخره کنه و بگه من فقط عن خاصیم... چه ربطی به کارا تو داره

مثلا پیش اومده معلم آقا سر کلاسه به حرف خنده دار دوستم بخندم

ولی هدفم جلب توجه نیستتتت

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

توجه نکن بابااا تازگیا یک کلمه ای یاد گرفتن هرکی نفس میکشه میگن پیکمی یکی نیست بگه تا یک سال پیش ...

اره همینو بگو یه جلسه رفتن مشاوره مثلاً باکلاس شدن😐😂

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

توجه نکن بابا روانین

من چون قدم کوتاهه بهم گفتن پیکمی 😐😂

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟ / می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 🌱 اسلام علیک یا اباعبـداللـہ الحسین 🖤

توجه نکن بابااا تازگیا یک کلمه ای یاد گرفتن هرکی نفس میکشه میگن پیکمی یکی نیست بگه تا یک سال پیش که ...

تا یسال پیش یادم بجا پیکمی میگفتن بچ

کاربری دست دو نفر 🙂↕️

پیکمی فرق داره اونا چون باهاشون گرم نمیگیری سوختن

جدی؟ مگه پیکمی دوتا معنی داره؟

یه چیزی یاد گرفتن حتی معنیشم نمیدونن حرف مفت میزنن

آره بابا گند بزنن تو هرچی ترنده

حتی سواد استفاده کردنشم ندارن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟ / می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 🌱 اسلام علیک یا اباعبـداللـہ الحسین 🖤

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kimia1000  |  13 ساعت پیش
توسط   begin76  |  7 ساعت پیش
توسط   azadiranm  |  3 روز پیش