2777
2789
عنوان

🐍🐍🐍

| مشاهده متن کامل بحث + 4397 بازدید | 295 پست
فک کردم حرف جاری اومدم🤣

بمان

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همینکه رسیدی از خیلیا جلویی

آره ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست☹️🤣

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

اولشههه

فکر نکنمااا

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

جررر 🤣🤣🤣🤣🤣واسهه بقیههه انقد خودشو نمیگیره🗿😒به ما که میرسه🙄🙄💔💔هعی فک کن ی بار بش گفتم بدجن ...

والا منو سه روز سر سیکتیر بابا تعلیق کرد😏😏اخه سیکتیر فحشه نامرد؟؟

جیش تو این زندگی😒

نه والاا🤣🤣🤣🤣🤣

هعیی جنبه شوخی ندارن اصن🗿💔

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

نه بابا برای ناز کردن ازش استفاده میشه

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

نه معلومه که فحش نیست سیکتیر نوعی تیره🥹