2777
2789
عنوان

یعنی من بدجنسم

98 بازدید | 7 پست

ببینین مادرشوهرم خیلی عفریتس دیگه نمیخوام بگم چقدر اذیتم کرده حتی پسرشم که شوهره من باشه دیگه مثل قبل طرفشو نمیگیره و مادرشو شناخته و گاهی هم خیلی ناراحت میشه از دستش ولی مادرش پررو تر ازین حرفاس.

خب یه مدته هیچ کاری باهاش نداریم.

در عوض خانواده من خیلی بامحبتن همه جوره هوامونو دارن شوهرمم دوسشون داره.

خب اینا رو گعتم که بدونین چرا اینکارو کردم.

شوهرم رفت مسافرت کاری دو سه تا بسته سوغاتی اورده بود گفتم حق نداری بدی به مادرت وپدرت چون حتی تو این دو سه روزه یه زنگ نزد بهمون که بگه تنهایین و چیزی لازم دارین و فلان.و شوهرمم گفت حق داری .

اگر اون یکی جاریم بود یا دختراش بودن هزار بار میرفتنوبهشون سر میزدن حتی پدرشوهرم نوه هاشو میبره ندرسه و میاره سره راه کباب میخره واسشون اما انگار به من نوه شون نیست.

خلاصه امروز رفتیم خونه مامانم اینا شوهرم گفت دو تا ازون سوغاتیا رو بردار ببریم واسشون.

خب یه جورایی من خجالت کشیدم.حس کردم بخاطر اینکه شوهرم خوبه بکم سواستفاده میکنم و بدجنسم.

ولی بخدا حق با منه.ولی حس میکنم بخاطر شوهرم باید یکم کوتاه بیام😪

چیکار کنم به نطرتون؟کارم خوبه یا بده؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

نه بد نشده. شوهر منم دیگه چیزی نمیده به اونا. بسکه ایراد میگیرن. تازه یه وقتایی من میخوام غذا بفرستم ...

یه جورایی عذاب وجدان گرفتم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه جورایی عذاب وجدان گرفتم

منم اینطوری بودم. هر چند. من هیچ وخ نگفتم چیزی نبر ! فقط یکبار که سر نمیدونم کدوم مناسبت بازم خیلی ایراد گفتن به کادوم!!! گفتم من دیگه چیزی نمیخرم. خواستی خودت بخر. اوتم نمیخره . تهش کیک بپزیم یا شرینی بخریم.

من کلا قبلا خیلی مهرطلب بودم ولی خب شوهرم منطقی بزخوزد میکرد.

خودش نمیذاش خیلی سرویس بدم به خانوادش.الان منم یاد گزفتم