2777
2789
عنوان

افسردگی مزمن

1443 بازدید | 19 پست

باز داره افسردگیم عود میکنه برام دعا کنین ازپا درنیام

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

برو کلاس رزمی  .قرانم زیاد بخون با خدا زیاد حرف بزن .قرصو توصیه نمی کنم من خودمم دارم اسنترا می خورم خواب اوره دوست ندارم  

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
برو کلاس رزمی  .قرانم زیاد بخون با خدا زیاد حرف بزن .قرصو توصیه نمی کنم من خودمم دارم اسنترا می ...

چند ساله درگیرشم باز عود کنه کارم تمومه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند ساله درگیرشم باز عود کنه کارم تمومه

باید بری دکتر پس .فلوکستین بخور 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

وای مثه من که داغونم حالا من چند سال پیش زونا گرفته بودم با افسردگی شدید و پانیک . حتی زایما زودرس داشتم چند روز پیش عصبی شدم. دوباره همونجا زونا گرفتم دوباره افسرده شدم شدید حتی نمیتونم غذا درست کنم تنهام هستم . دارو هم میخورم . شبا خوبم روز بشه حالم خیلی بد میشه. شما چه دارویی میخوردی؟ من ونلافاکسن میخوروم خوب بودم . ولی واسه بچه دکتر امی تریپتلین داده بهم زیاد تاثیر نداره

باید بری دکتر پس .فلوکستین بخور 

داروی روزمره ام از فلوکستین قویتره . میترسم باز کارم به بیمارستان بکشه

داروی روزمره ام از فلوکستین قویتره . میترسم باز کارم به بیمارستان بکشه

خودت بیشتر از همه باید به خودت کمک کنی 

وای مثه من که داغونم حالا من چند سال پیش زونا گرفته بودم با افسردگی شدید و پانیک . حتی زایما زودرس د ...

درکت میکنم یه دوره بیمارستان بودم الان باز ترس برم داشته . چند ساله دیپاکین میخورم باز فکر کنم باید داروی قویتر بهم بدن

خودت بیشتر از همه باید به خودت کمک کنی 

میدونم ولی نمیتونم جونمو میگیره

میشه بپرسم علایمت چیه؟ من پاهام سست میشه خوابم نمیاد غذا اشتها ندارم اصلا حوصله اشپزی ندارم . البته من وسواس فکری شدید دارم پیش مشاور نرفتم الان اینطوری شدم. هر چیزی که حالمو دگرگون کنه اینطوری میشم . باردار شدم . یا مسافرت. یا الانم که زونام برگشته خیلی نادره ولی از استرس بیش از حد گرفتم . دوباره حالاتم برگشته

میشه بپرسم علایمت چیه؟ من پاهام سست میشه خوابم نمیاد غذا اشتها ندارم اصلا حوصله اشپزی ندارم . البته ...

عزیزم‌من مشکل اصلیم دو قطبی بودنمه تو فاز الانم فقط فکرم‌منفی و ...

منم 10 ساله افسردگی شدید و حمله پانیک دارم.. مجبورم قرص بخورم دوست ندارم ولی مجبورم.... فوبیای مرگ و فوبیای حمام هم دارم... وضعم وخیمه اما خدابزرگه.. قران خیلی بخون... صلوات تا میتونی روزی چندتا بفرست خیلی اروم میشی 

منم 10 ساله افسردگی شدید و حمله پانیک دارم.. مجبورم قرص بخورم دوست ندارم ولی مجبورم.... فوبیای مرگ و ...

فوبیا که اصلاحرفشو نزن من خودم از فوبیا بدترم خودم کاری دست خودم‌ ندم

تازه من هنوز 29 سالمه.. تو اوج جوونی... 

منم ۳۲ سالمه ولی تمومه کارم