2777
2789
عنوان

ولنتاین

1 بازدید | 23 پست

دوستان ولنتاین کسی رو دارین براتون کادو بده یا خودتون کادو بدید

من که ندارم😭😭😭

رفتی و منو تنهام گذاشتی میخوام بگم غم نبودت پیرو افسردم کرد بحدی بجنون رسیدم که برگشتت نمیتونه منو مثل اول برگردونه کاش قبل رفتنت بفکر منم میبودی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم برای خودم🤗🤗

منم باید همین کار کنم

رفتی و منو تنهام گذاشتی میخوام بگم غم نبودت پیرو افسردم کرد بحدی بجنون رسیدم که برگشتت نمیتونه منو مثل اول برگردونه کاش قبل رفتنت بفکر منم میبودی

ولنتاین که میشه همه حس و حالشو دارن به عید که میرسه میکن دیگ حسش نیست وا عذاداریم البته شمارو نمیگم ...

اره دو روز پیش دوتا تاپیک در مورد عید زدم حذفش کردن ولنتاین ازاده

فکر کنم امسال هیچ کس نداره تو مجازی چالش گذاشتن کسی امسال ولنتاین نگیره

حالا ببین پنهانی چ کادوهایی رد و بدل میشه

عید میگن نداریم،ببین شمال قراره چه قیامتی بشه،اگه نشد اسم پروفم هرچی بگی میذارم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
فکر کنم امسال هیچ کس نداره تو مجازی چالش گذاشتن کسی امسال ولنتاین نگیره

میگیرن حالا ببین استوریاشونو الکی چیزی میگن

حالا ببین پنهانی چ کادوهایی رد و بدل میشهعید میگن نداریم،ببین شمال قراره چه قیامتی بشه،اگه نشد اسم پ ...

انشالاه که خوشبخت بشن وشاد باشن ماکه نداریم از سرعلافی نی نی سایت پلاسیم البته معلومه اونایی که یکیو دارن باهاش چت کن تو این سایته نبودن

کاربری دست دونفره🙂

میگیرن حالا ببین استوریاشونو الکی چیزی میگن

چرا میخوان نگیرن مگه چیه ؟

روز عشقه به قول بعضیا همه جا پره بس خرسه تو جلو چشممم ۸ نفر سه شنبه امدن خرس خریدن

کاربری دست دونفره🙂

اره دو روز پیش دوتا تاپیک در مورد عید زدم حذفش کردن ولنتاین ازاده

دقیقا 👏 امروز ظهر هم یکی تاپیک زدم که چرا آنقدر تو سایت ناله میکنن میگن عذاداریم ولی تو واقعیت اینطور چ نیستن مردم

چند نفر آمده بودن میگفتن ما افسرده شدیم وضعیت بده فروشگاه ها خالیه مغازه ها خالیه اف زدن همه جا انکار یه کامیون از رومون رد شده عذاداریم ما

در صورتی که تو دنیا واقعی من دارم برعکسشو میبینم مرکز خریدا شلوغ آنلاین شاپا از حجم سفارش استوری گذاشته بود که از صبح فقط تونستم ده درصد جواب دابرکتارو بدم مردم دارن زندگی عادیشونو میکنن اینجا جو گرفتشون

انشالاه که خوشبخت بشن وشاد باشن ماکه نداریم از سرعلافی نی نی سایت پلاسیم البته معلومه اونایی که یکی ...

اونم شب جمعه😐هیییییی برم دعاکمیل بخونم🚶🚶🚶🚶

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴