2777
2789
خب خودت جواب خودتو داری میدیاون به اعتمادت لطمه نزد،میگی از اول نمیخاستمیگه هرچند رسیدن به تو مقصود ...

چرا تا یه سال، یه سال و نیم عاشقم بود بعد ازم سرد شد😔باورم نمیشه این همون آدم عاشق باشه😔 الان مطمئنم دیگه نمیخواد منو..

والا خدا شانس بده کاش یکیم اینجوری بود توی زندگی ما.

در کل اینو بگم که همجنس های من معمولا و اکثرا به این روابط به چشم وقت گذرانی سواستفاده نگاه میکنن و دخترا که احساسی هستن بیشتر آسیب میبینن .اونم تو دانشگاه و همکلاسی که خیلی بدتر هم هست.اخه پسری که دانشجو آه در بساط نداره چجوری حرف ازدواج بزنه به فکره خودت نرسید که این مال آیی حرفا نیس آخه چقدر احساسی برخورد میکنید.خدا بهت آزامش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تا یه سال، یه سال و نیم عاشقم بود بعد ازم سرد شد😔باورم نمیشه این همون آدم عاشق باشه😔 الان مطمئ ...

نمیدونم عزیزم،امیدوارم با خودت کنار بیای

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
سه ماهه تو این شرایطمباور کن دو ماه اول قلبم واقعا گرفته بود ها.پشت دستم شونم.وسط قفسه ی سینم......� ...

الهی بمیرم😔 منم چند روزه قلبم تیر میکشه هی پروپرانول میخورم

تو اممیبینیش هنوز؟

چرا تا یه سال، یه سال و نیم عاشقم بود بعد ازم سرد شد😔باورم نمیشه این همون آدم عاشق باشه😔 الان مطمئ ...

معنی عشق از نظره تو چیه ؟

آورین هیچ تعریفی واسش نداری فکر میکنید هرکی ادای سینه چاک بودن درآورد دیگه شاهزاده قصه هاتونه دست بردارید خواهشاً .زندگی فیلم و سریال نیس خیلی بیرحم تر هس

والا خدا شانس بده کاش یکیم اینجوری بود توی زندگی ما.در کل اینو بگم که همجنس های من معمولا و اکثرا به ...

یسوال بپرسم ممکنه یه مرد سر پیشنهاد دادن دو سه سال طول بکشه که ابراز علاقه کنه ؟یه مرد سی و چند ساله خب دیگه هیجانزده رفتار نمیکنه

یسوال بپرسم ممکنه یه مرد سر پیشنهاد دادن دو سه سال طول بکشه که ابراز علاقه کنه ؟یه مرد سی و چند ساله ...

کلا مرد جماعت خیلی اهل ابراز کردن به زبون آوردن نیس شما باید خودت از کاراش رفتاراش بفهمی حالا اینکه دوسه سال طول بکشه ن نمیشه چون اگه واقعا بخواد ترس از دست دادن داره که مثلاً خواستگار واسه طرفش پیدا بشه همون اوایل معمولا حرفاشو میزنه شاید مستقیم نگه دوست دارم ولی خوب منظورش میرسونه

والا خدا شانس بده کاش یکیم اینجوری بود توی زندگی ما.در کل اینو بگم که همجنس های من معمولا و اکثرا به ...

من اصلا فک نمیکردم وقت گذرونی باشه اخه خواستگاریم اومده بود ب همه میگفت من نامزدشم نمیزاشت کسی دو قدمیم بیاد😞

قرار بود بعد دانشگاه عروسی کنیم ترم بعد میره سرکار و ولم کرد..

الهی بمیرم😔 منم چند روزه قلبم تیر میکشه هی پروپرانول میخورمتو اممیبینیش هنوز؟

خدانکنه....

خیلی بد بود خیلی . گریه میکردم تو آیینه و از خودم بدم میومد بابتش....میبینم متأسفانه....

ولی توروخدا مراقب باش شما ک نفهمه ناراحتی 😔

معنی عشق از نظره تو چیه ؟آورین هیچ تعریفی واسش نداری فکر میکنید هرکی ادای سینه چاک بودن درآورد دیگه ...

عشق ینی حال دلت خوب باشه باهاش

یه وقتایی اره حالمون خوب بود ولی اخیرا همش بحث میکرد سریع کلافه میشد..

برا ما که آره زندگی بی رحم ترین بود😞

کلا مرد جماعت خیلی اهل ابراز کردن به زبون آوردن نیس شما باید خودت از کاراش رفتاراش بفهمی حالا اینکه ...

اره ،الکی دارم خودمو قانع میکنم

اخه حس میکردم با زبون بی زبونی تو رفتارش میخاست بفهمونه ولی من که کاری نمیتونستم بکنم،یا من خنگم یا اون زیادی مبهم بود یا کلا توهم زدم

کلا مرد جماعت خیلی اهل ابراز کردن به زبون آوردن نیس شما باید خودت از کاراش رفتاراش بفهمی حالا اینکه ...

ولی این بیش از حد علاقشو بهم ابراز میکرد فک نمیکنم دیگه کسی توزندگیم پیدا شه انقد عاشق پیشه باشه😞

خدانکنه....خیلی بد بود خیلی . گریه میکردم تو آیینه و از خودم بدم میومد بابتش....میبینم متأسفانه....و ...

الهی منم همش گریه میکنم😓

اون منو میشناسه میدونه چقد احساسیم چشمم بهش بیفته دلم میلرزه😞