2777
2789
چی بگم اینم تا یه سال فوق العاده عاشقم بود بعدا همش پسم میزد😔 چجوری دیگه آدما رو بشناسم چطور اعتماد ...

اگه همکلاسی هستین میدونی درست شدنی نیست خواهشاً از خودت ضعف نشون نده حداقل جلوش خودتو خوشحال نشون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساساتی با موضوع برخورد نکن همینه یه روز میاد یه روز هم میره

قلبم تیر میکشه چیکار کنم آخه چرا اومد تو زندگیم ک بره

کسی که هنوز هیچی نشده به همه میگفت نامزد و شوهرمه💔

اینم یه هفته جدا بودیم رفت با یه دختره لاس زد بعد بهم گفت از دوری تو بود.. الانم با بدترین تحقیرا ول ...

به من گف

من تو رابطم و متعهدم بهش .

و تایم پریودش فلان وقته....

باهم بد بودیم؟؟؟ ن بخدا.

دو سال از عمرم رو باهاش بودم....

فقط یادم بره همین

کافیه .اصلا نمیخام حتی حرفش بیاد.....

جوری ک رید بهم .....

میگف برنمیگرده به چیز تموم شده

میگف الان فقط اون عزیز و مهمه!!

قلبم تیر میکشه چیکار کنم آخه چرا اومد تو زندگیم ک بره کسی که هنوز هیچی نشده به همه میگفت نامزد و شوه ...

خوب الان توی شرایطی نیسی که بشه جواب اینارو بهت داد ذهنت درگیر نکن.مغز با تمام ضعف هایی که داره یه حسن بزرگ داره که بلده کم کم فراموش کنه از نو شروع کنه وبا شرایط جدید خودشو هماهنگ کنه

چی بگم اینم تا یه سال فوق العاده عاشقم بود بعدا همش پسم میزد😔 چجوری دیگه آدما رو بشناسم چطور اعتماد ...

خب خودت جواب خودتو داری میدی

اون به اعتمادت لطمه نزد،میگی از اول نمیخاست

میگه هرچند رسیدن به تو مقصود و مراد است

گر میل خودت نیست به اصرار نیرزد

بسپر به سرنوشت میگذرهو خوب میشه

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
قلبم تیر میکشه چیکار کنم آخه چرا اومد تو زندگیم ک بره کسی که هنوز هیچی نشده به همه میگفت نامزد و شوه ...

سه ماهه تو این شرایطم

باور کن دو ماه اول

قلبم واقعا گرفته بود ها.

پشت دستم شونم.

وسط قفسه ی سینم......😔😔😔

چرا؟.

خدایا بسه دیگ من نمیخام رشد کنم

نمیخام درس بگیرم.....

اگه همکلاسی هستین میدونی درست شدنی نیست خواهشاً از خودت ضعف نشون نده حداقل جلوش خودتو خوشحال نشون بد ...

مطمئنم درست نمیشه ذاتش خرابه..

نمیتونم میبینمش دلم آتیش میگیره😭