2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم دنیا همین اهمیت نده منم ولم میکنند میرن بدون خبر دریغ از یه خداحافظی ساده شاید مشکل از خودم ...

ای بابا تو چن سالته🥺💔 بعد سه سال با کلی توهین و تحقیر ولم کرد کسی ک جونشو براممیداد😔💔

اره قرار بود تو عروسیمون اینو بزاریم😔

دور سرت

ولی تو واقعا سنی نداری،مطمئن باش جاافتاده تر که بشی عشق عمیق تری رو هم تجربه میکنی

و انتخاب درست میکنی،که ادم اشتباهی اذیتت نکنه

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
خوب میشی بزار چند ماه بگذرهبا بهترش آشنا میشی

ممنون دیگه به هیچ مردی اعتماد ندارم😔 این که اول خودشو بخاطرم میکشت آخر با کلی تحقیر ولم کرد دیگه چجوری اعتماد کنم😭

دور سرتولی تو واقعا سنی نداری،مطمئن باش جاافتاده تر که بشی عشق عمیق تری رو هم تجربه میکنیو انتخاب در ...

چی بگم اینم تا یه سال فوق العاده عاشقم بود بعدا همش پسم میزد😔 چجوری دیگه آدما رو بشناسم چطور اعتماد کنم😔

ممنون دیگه به هیچ مردی اعتماد ندارم😔 این که اول خودشو بخاطرم میکشت آخر با کلی تحقیر ولم کرد دیگه چج ...

اتفاقا یه فایل صوتی گوش دادم درباره همین موضوع که میگفت اوایل رابطه دوپامین زیاد تولید میشه طرفین ازبا هم بودن لذت بیشتری میبرن بعد کم کم که بگذره مسائل منطقی و مشکلات خودشون نشون میدن و همینجاست که رابطه عادی میشه نهایتا خسته میشن از هم.واسه همینه که میگن انتخاب باید براساس مجموعه ای از معیارها باشه تا دوام بیشتری داشته باشه

طرف من فقط دو هفته بعد از جدایی فاب زده بودویرانم......ویراناز یادم نمیره.کاش بره.هیچ چیزی نمیخام از ...

اینم یه هفته جدا بودیم رفت با یه دختره لاس زد بعد بهم گفت از دوری تو بود.. الانم با بدترین تحقیرا ولم کرد کاش منم سه سال رابطه رو بتونم فراموش کنم💔💔