2777
2789
عنوان

مادر شوهر

1 بازدید | 10 پست

خانما خیلی اعصابم خورده هم بخاطر اتفاقا اخیر و بلاتکلیفی های روزها و هم اینکه خیر سر فردا بعداز مدتهای طولانی با همسرم تصمیم گرفتیم بریم باغ پدرشوهرم (اول بگم که هممون با خانواده همسرم یکجا زندگی میکنیم باهم غذا میخوریم با هم خرید میکنیم و .... همینکه میزارن شبها شوهرم بیاد خونه ی خودمون معجزه است خلاصه اینارو تو تاپیکهای قبلی هم گفتم اینجا هم گفتم که بهتر منظورم رو متوجه بشید)

خلاصه قرار شدید صبح زود بریم باغ و صبحانه رو با شوهرم اونجا بخوریم و چون صبح زود بود دوست داشتم که بریم چون بقیه صبح زود نمیان و اینطوری میتونیم تنها باشیم از شانس بدم که زن عموی شوهرم ما رو دعوت کردن گفتن بیایم بریم باغ شام بخوریم بعد مادر شوهرم هر کار داشته و نداشته اش رو انداخت گردن من که اره شما که صبح زود میرید برو باغ رو جارو کن من در جوابش با اینکه لجم گرفت چیزی نگفتم و فقط سرم رو تکون دادم به معنی باشه بعد که هی توضیح داد نمیدوم اشغالهای کنار دیوار رو هم بگیرو فلان اخرش لجم گرفت گفتم ما از اینکه مهمانی دعوت میشیم بریم خوش بگذرونیم بیشتر باید سرویس بدیم بعدم گفتم کاش اصلا قبول نمیکردید دعوت شون رو چون خودش هم پشیمون بود الان واقعا اعصابم خورده و خودمم استرس درس و بچه داری دارم اینم بهانه ای بود بیشتر حرصم بگیره

جارو کردن و کار کردن برام کار خاصی نیست دستم تنده سریع انجام میدم از اینکه زوری ازم کار میکشن متنفرم ...

وای وای وااااای دختر چقدرررر درکت کردم من چقدررررر حس بدیه و همیشه این مشکلو داشتم و هیچکسم درکم نمیکنه که انقدر بخاطرش عصبی میشم🥲دقیقا زن بابای شوهر منم اینجوریه همچنین زنداداش خودم

به امید فردایی روشن🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه ازدواجکرده بودیم دو ماه تو خونه پدرشوهرم بودیم نمیدونی چه بلایی سر من اورد این زن بابای خبیث کصافط،یبار سر جاروبرقی کشیدن از صب الطلوع تااا شب با مت لجبازی کرده،منم بدم میاد کسی ب زور کار بده بم،جارو نکشیدم البته هزارتا تیکه بارم کرد که از حرص دوسداشتم بکشمش

به امید فردایی روشن🌱
خیلی اعصابم خورد شد بخدا حالا موندم چیکار کنم

بزن زیرش انجامنده اگه بعدش قراره حرص بخوری

بگو بچم درس داشته هرکاری میکردم حالیش نمیشد شنبه امتحان داره نمیدونم چی چی بهونه بیار

به امید فردایی روشن🌱
تو فقط ۲ ماه باهاشون بودی من که ۱۱ ساله باهمیممهیچ وقت توی هیچ کاری مستقل نیستیم

وای خدا صبرت بده💆♀️

اما ببین زن بابای شوهر من کمی شیرین عقلم هست

دیگه خودت بدون چجوری بوده

دوماه زندگی کردن با یه آدم کاملا روانی

به امید فردایی روشن🌱

حالا مثلا این شوهر عتیقه ات چیه که میخوای باهاش تنها باشی؟

خیلی اگه آدم بود حال و روز تو این نبود

حتی نمیتونه پشت زنش در بیاد فقط انداختت وسط آتیش

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨