چند نفر خیلی اذیتم کردن طوری الانم بعضی وقتا مغزم یادش میوفته میخوامیه بلایی سر خودم بیارم چون اونموقع توانش رو نداشتم که از خودم حفاظت کنم و از طرفی هم چون پدر ومادرمم همین رفتار رو باهام کردن به خودم میگفتم شاید حقم اینه ولی الان یادم میاد همیشه هر کسی در حقش ظلم میشد ازش دفاع میکردم ولی این کار رو برای خودم نکردم الان قرصی چیزی میتونید پیشنهاد بدید فراموشش کنم چون احساس میکنم هی یادم میافته یه بلایی سر خودم میارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه نزدیک نیستن سعی کن ازشون دور شی من همین کارو کردم ذهنم نسبت به قبل آرومتره دروغ چرا به جز خدا هیچکسی رو ندارم کم کم خدا آدمایی رو وارد زندگیت میکنه که کاری میکنن قدر خودت رو بدونی و امیدوارم زندگیت هزار برابر زندگی من قشنگ بشه
خیلی نزدیک و حتی در جدا زندگی کردن هم آزارو اذیتهاشون بهم میرسه از خدا میخوام هیچوقت نگذره ازشون هیچ ...
سعی کن رو خودت و سلامتیت تمرکز کنی الان میگی این خودشم وضع زنگیش بده داره اینارو به من میگه ولی من یک سال با هیچکس حرف نمیزدم هیچکس نیومد نجاتم بدهو خودم خودمو نجات دادم و وضعم نسبت به قبل خیلی بهتره