2821
2789
عنوان

ظالم و حق

101 بازدید | 12 پست

چند نفر خیلی اذیتم کردن طوری الانم بعضی وقتا مغزم یادش میوفته میخوامیه بلایی سر خودم بیارم چون اونموقع توانش رو نداشتم که از خودم حفاظت کنم و از طرفی هم چون پدر ومادرمم همین رفتار رو باهام کردن به خودم میگفتم شاید حقم اینه ولی الان یادم میاد همیشه هر کسی در حقش ظلم میشد ازش دفاع میکردم ولی این کار رو برای خودم نکردم الان قرصی چیزی میتونید پیشنهاد بدید فراموشش کنم چون احساس میکنم هی یادم میافته یه بلایی سر خودم میارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک هستن این ها؟

خیلی نزدیک و حتی در جدا زندگی کردن هم آزارو اذیتهاشون بهم میرسه

از خدا میخوام هیچوقت نگذره ازشون هیچوقت

تک تکشون جواب دل شکستهی منو بدن

فقط توی نقاشیا دنیا قشنگو رنگیه..

نزدیک هستن این ها؟

اگه نزدیک نیستن سعی کن ازشون دور شی من همین کارو کردم ذهنم نسبت به قبل آرومتره دروغ چرا به جز خدا هیچکسی رو ندارم کم کم خدا آدمایی رو وارد زندگیت میکنه که کاری میکنن قدر خودت رو بدونی و امیدوارم زندگیت هزار برابر زندگی من قشنگ بشه

خیلی نزدیک و حتی در جدا زندگی کردن هم آزارو اذیتهاشون بهم میرسه از خدا میخوام هیچوقت نگذره ازشون هیچ ...

سعی کن رو خودت و سلامتیت تمرکز کنی الان میگی این خودشم وضع زنگیش بده داره اینارو به من میگه ولی من یک سال با هیچکس حرف نمیزدم هیچکس نیومد نجاتم بدهو خودم خودمو نجات دادم و وضعم نسبت به قبل خیلی بهتره

خیلی نزدیک و حتی در جدا زندگی کردن هم آزارو اذیتهاشون بهم میرسه از خدا میخوام هیچوقت نگذره ازشون هیچ ...

منم امیدوارم زندگیت در حدی خوب بشه که حتی یک ثانیه هم به گذشتت فکر نکنی

سعی کن رو خودت و سلامتیت تمرکز کنی الان میگی این خودشم وضع زنگیش بده داره اینارو به من میگه ولی من ی ...

همینه دیگه .. منم دارم حال خودمو خوب میکنم

در سن جوانی فشار خون و تپش قلب گرفتم،کاش بعد این همه سختی ،به آرامش برسم

لیاقت من خیلی بهتر از اینهاست

خدا به دل توام آرامش بده خواهرگلم🌹

فقط توی نقاشیا دنیا قشنگو رنگیه..

2824
2823
2791
2779
2792