دوستان هر سری موقعی که پریود میشم زیاد دردم میگیره در حدی که ژلوفن میخورم و خونریزی من اونقدر زیاده که نوار بهداشتی شبانه استفاده میکنم ولی اینبار پریود شدم و دزدی نداشتم و خونریزیم شدید نیست فقط در حد اینکه برم دسشویی یکم خون میاد و نوار بهداشتیم اصلا خونی نمیشه مشکلم چیه باید حتما برم دکتر زنان یا منتظر شم ببینم ماه آینده پریودیم چطوریه بعدش برم دکتر زنان چون این ماه خیلی مریض شدم و دارو زیاد خوردم یعنی شاید مشکلم بخاطر خوردن دارو باشه که اینطور شدم دوستان نظرتونو بگین
رفتی و منو تنهام گذاشتی میخوام بگم غم نبودت پیرو افسردم کرد بحدی بجنون رسیدم که برگشتت نمیتونه منو مثل اول برگردونه کاش قبل رفتنت بفکر منم میبودی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه نزدیک پریودت دارو خوردی ممکنه باعث شده باشه پریود کم بشی
من چند ماه قبل اینطور شدم رفتم دکتر گفت کیست داری
بهتره بری دکتر زنان یه سونو بشی
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه طبیعیه منم ماه پیش سه روزه پری تموم کردم الآنم خونریزی شدید دارم بدنه دیگه همیشه که قرار نیست پریود ی ریتم برنامه ریزی شده باشه نگرانی برو دکتر ای یو دی نذاشتی که
کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی