2777
2789
عنوان

دیابت نوع یک

2032 بازدید | 12 پست

سلام خوب هستین پسرم نزدیک یک ساله که دیابت گرفته و انسولین میزنه.میشناسین کسیو که درمان شده باشه دیگه انسولین نزنه  

درحال لاغر شدن وتناسب اندامم هستم .وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۷💪هدف دوم ۶۳😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من خواهرزاده ام دیابت داشت بردیمش پیش دکتر زمان زاده خداروشکر خوب شده و خیلی دکتر دعا می کنیم.

سلام میشه ادرس دقیق دکتر بهم بدین و کدوم شهرین الان چند ساله که درمان شده .مرسی عژیزم خیلی خوشحال شدم که میشه درمان کرد

سلام من خواهرزاده ام دیابت داشت بردیمش پیش دکتر زمان زاده خداروشکر خوب شده و خیلی دکتر دعا می کنیم.

سلام میشه ادرس دقیق دکتر بهم بدین و کدوم شهرین الان چند ساله که درمان شده .مرسی عژیزم خیلی خوشحال شدم که میشه درمان کرد و دیابت نوع یک داشت چند سالش بود

دیابت نوع یک ، اختلالی است که راه تشخیص آن مشاهده ی سطوح بالای قند خون می باشد. در این نوع دیابت، سلول های تخصصی در پانکراس به نام سلول های بتا، تولید انسولین را متوقف می کنند.اولین علائم و نشانه های این بیماری که می تواند شامل دفع مکرر ادرار (پلی اوری)، تشنگی مفرط (پلی دیسپزیا)، چاقی، تار شدن دید، مور مور شدن یا از دست دادن قدرت لامسه در دست ها و پاها و از دست دادن وزن باشد، در نتیجه ی قند خون بالا ایجاد می شود.

برای اطلاعات بیشتر راجع به دیابت روی لینک زیر کلیک کنید

دیابت

سلام میشه ادرس دقیق دکتر بهم بدین و کدوم شهرین الان چند ساله که درمان شده .مرسی عژیزم خیلی خوشحال شد ...

سلام‌ میدونم چند سالی از پستتون میگذره اما چی شد تونستید دیابت پسرتون رو درمان کنید یا نه؟به منم کمک کنید خیلی داغونم تازه فهمیدم پسرم دیابت داره 😔😔😔😭😭

سلام‌ میدونم چند سالی از پستتون میگذره اما چی شد تونستید دیابت پسرتون رو درمان کنید یا نه؟به منم کمک ...

وای ماهم تازه فهمیدیم برادرزاده ام دیابت داره ماهم داغونیم.پس این که گفت درمان میشه چرا نگفت کجا و‌چطوری

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌