2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غمگینم تنها سخنم این💔

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

این روزا همه حالمون بده

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

ناراحتم که نتونستم با خواهرزادم خداحافظی کنم از بچگی باهاش بودم من نگش میداشتم مادرش بره دانشگاه خودم میبردمش ۴ سالش بود مدرسه زبان ماشاءالله جز سمپادیها بود و نخبگان و فرزانگان درس میخوند دوسال ابتداییو جهشی خوند المپیادی بود حتی دانشگاه شریف قبولش کردن بدون کنکور چندجلسه همینطوری رفت با استادان اشنا بشه رشتش نجوم ومتافیزیک بود ۱۸ سالش نشده بود تو جنگ دوازده روزه چون ویزای تحصیلیش اماده بود زمینی رفت ترکیه با پدرش از اونور با هواپیما رفت آلمان تنهایی برای ادامه تحصیل ولی چون با خواهرم قبلتر دعوای بدی کرده بودیم بچشم دخترشم خودشو دخالت داد کلا قطع ارتباط کردیم خیلی دوسش دارم خیلی عاقله کلا با مادرش فرق داره

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن