2777
2789
عنوان

کی تراپی میره

73 بازدید | 17 پست

من افسردگی شدید و اضطراب و افکار خودکشی دارم اوضاعم خیلی بده باید حتما دارو مصرف کنم

آیا روانپزشک به حرفای آدم گوش میده ؟ میخوام هر هفته برم

یا باید پیش روانشناس هم برم ؟ آخه روانشناس خوب پیدا نمیشه یه روانپزشک پیدا کردم همه تعریف میکنن که به حرف بیماراش گوش میده

جوجه پرستار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول برید پیش روانشناس نیاز باشه ارجاع میده روانپزشک در کل تراپی و دارو درمانی باهم خوب جواب میده حتما پیگیر باش

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

عزیزم روانپزشک نهایتا ۱۰ دیقه وقت بزاره ایشون پزشک هستن.شما برای دریافت دارو باید بری پیششون فقط همین و پیش روانشناس هم برید.الان روانشناس بدم برای حال شما بهتر از هیچیه وسواس ب خرج ندید

عزیزم روانپزشک نهایتا ۱۰ دیقه وقت بزاره ایشون پزشک هستن.شما برای دریافت دارو باید بری پیششون فقط همی ...

عزیزم از کجا شروع کنم ؟ برم تو همین که افکار خودکشی دارم رو اول بگم ؟ از بچگی شروع کنم از اتفاقات اخیری که برام افتاده شروع کنم من اصلا حرف زدن بلد نیستم حس میکنم نمیتونم منظورم رو برسونم

جوجه پرستار

عزیزم از کجا شروع کنم ؟ برم تو همین که افکار خودکشی دارم رو اول بگم ؟ از بچگی شروع کنم از اتفاقات اخ ...

شما دقیقا اولین حرفت این باشه ک افکار خودکشی داری مستقیم هم برو پیش روانپزشک. بعد دریافت دارو سریع برو پیش روانشناس همزمان جفتشو داشته باش. بعد همین و ک گفتی روانشناس خودش کمکت میکنه صحبت کنی سوالایی ک لازم باشه رو از شما میپرسه خودش میدونه چیکار کنه شما اصلا نگران این موضوع نباشید.فقط لطفا سریع اقدام کنید