2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 47 پست
والا خیلیم راضی بود😆خنده میزد از ته دل😁

کارش واقعا دور از اخلاق هست. به زور رودربایستی از مردم میخواد از حقشون بگذرن. بابا شاید طرف راضی نباشه این چه رفتاریه.

به خدا دن افطار همش آه و غصه و ....

کجا گفتن دم افطار باید غم و غصه باشه . حدیث داریم( من آقای قرائتی ام 😁) مومن موقع افطار ، اوج شادیش هست . حالا ما سالهاست م افطار داریم ضجه میزنیم فقط. با احسان جان@

دلم برا افطارهای قدیم تنگ شده 😢😢😢😢

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

به نظرم نهایت خوخواهی فاطمه بود که مادرش مجبور کرده بود بیاد این برنامه و ....قضاوت نمیکنم ولی فاطمه با تعریفاش فهمیدم مهمترین وظیفه که تربیت فرزنده رو به درستی انجام نداده اینکه مدام دنبال پدرش بوده .....جمع کردن دوباره خانواده اش شده دغدغه اش و تربیت بچه هاش از دستش در رفته

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای من اصلا قابل درک نبود نمیخوام قضاوت کنم اما یعنی چی بچه هات بهت زخم زبون میزنند اصلا چه تربیتی دارند که به مامانشون میگن یه چیز بگم بری تو خودت ....یا چرا فکر میکرد خانواده نداره خیلی ها هستند پدر و مادرشون از هم جدا شدند اما مگه میشه گفت بی خانواده اند...من فکر میکنم اگر پدرم انقدر مادرم و اذیت میکرد هیچ وقت برای این که با تصور غلطم خودم خانواده داربشم از مادرم نمیخواستم که با پدرم زندگی کنه و اون و تو معذوریت نمیذاشتم مخصوصا اگر متاهل باشم و بدونم زن و شوهر صرفا با حضور فیزیکی کنارهم نمیتونند یه خانواده اروم و تشکیل بدن باید باهم یک دل باشند .....خیلی برام دور از ذهن بود

برای من اصلا قابل درک نبود نمیخوام قضاوت کنم اما یعنی چی بچه هات بهت زخم زبون میزنند اصلا چه تربیتی ...

دقیقااااااااااااااااا منم این برداشتو دارم........... فاطمه واقعا با خودخواهی مادرشو مجبور کرد و اینکه اصلا برای بچه هاش وقت نزاشته و دغدغه تربیت فرزند نداشته و دغدغه اش تنها خانواده ای بوده که از هم پاشیده

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
زنه براچی گف خانمها ناقص العقلن؟ اعصابم خورررردشد😡😡😡

از این خانومهای قدیمی مثلا مامان بزرگهای ما با یسری مثالها بزرگ شدن و ملکه ذهنشون شده نمیشه خرده گرفت 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
برای من اصلا قابل درک نبود نمیخوام قضاوت کنم اما یعنی چی بچه هات بهت زخم زبون میزنند اصلا چه تربیتی ...

اره منم خیلی بدم از تعریفاش در مورد بچه هاش اومد معلوم بود تربیت درستی ندارن😠

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !