چقد ناراحت کننده بود برنامه ماه عسل. خیلی گریه کردم 😢😢😢😭😭😭😭
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
دقیقا . نمیدونم چی سبب میشه ایتقدر خودشون رو جلوی چشم میلیون ها بیننده خوررد کنن. که چی بشه . برای ...
اینم اضافه کنم.این کار رو علیخانی بارها و بارها تکرار کرده . که به زور تو انتن زنده میخواد کسی رو قانع کنه . مثلا خانواده مقتول رو دعوت میکنه تو رودربایستی برای قاتل بخشش میگیره . امروزم این خانم واقعا براش کباب شدم. خیلی صادقانه گفت : خودش میدونه چیکار کرده . نمی تونست از شوهرش بگذره چرا به زور رضایت میگیره آخه
با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
نمیدونم والا شاید از بس درگیر بوده بالاخره یه جایی کنترل اوضاع از دستش در رفته
بنظرم اصلی ترین کار یه مادر تربیت فرزندش بنظر شما فردا پسر ایشون به خانواده همسرش احترام میزاره عمرا کسی که با مادرش با این لحن حرف بزنه با همسرش بدتر میکنه
یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)