2777
2789
عنوان

ماه عسل

638 بازدید | 47 پست

چقد ناراحت کننده بود برنامه ماه عسل. خیلی گریه کردم 😢😢😢😭😭😭😭

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونجا که جلوی خانومش زانو زد من داغون شدم. چقدر هم نوه هاش در حق مادرشون بدی کردن بخدا دلم برای فاطمه کباب شد

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
چی بود؟؟من ندیدم

یه دختره بود پدرش معتاد بود ولشون کرده بود الان برگشته بود پیششون بعد ۱۲ سال😢😢

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
خانومه احسان رو ضایع میکرد😂

واای اره😂😂

من چندشم شد مرد افتاد به پاش اه اه دختره هم،همی به باباش میگفت بیفت به پاش چندش دیگه نگا نکردم بقیه اش زدم شبکه دیگه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
اونجا که جلوی خانومش زانو زد من داغون شدم. چقدر هم نوه هاش در حق مادرشون بدی کردن بخدا دلم برای فاطم ...

اررره منم اونموقع خیییلی ناراحت شدم 😭😭😭😭😭😭😭 من کلا دیدن گریه مرد سختمه😢😢😢

من چندشم شد مرد افتاد به پاش اه اه دختره هم،همی به باباش میگفت بیفت به پاش چندش دیگه نگا نکردم بقیه ...

چرا چندش 

واقعا خیلی بهشون ظلم کرده بود ما نمیتونیم کسی رو قضاوت کنیم چون جاش نیستیم 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
اونجا که جلوی خانومش زانو زد من داغون شدم. چقدر هم نوه هاش در حق مادرشون بدی کردن بخدا دلم برای فاطم ...

عزیزم تربیت فاطمه بنظر من مورد داره یعنی چی بچه ات برگرده بگه نوشابه خانواده داره تو نداری؟؟

بنظرم مشکل تربیت فاطمه اس

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
اررره منم اونموقع خیییلی ناراحت شدم 😭😭😭😭😭😭😭 من کلا دیدن گریه مرد سختمه😢😢😢

همسر من به شدت عاطفی و احساساتیه یعنی بغض کنه دنیا رو سرم خراب میشه 

من چندشم شد مرد افتاد به پاش اه اه دختره هم،همی به باباش میگفت بیفت به پاش چندش دیگه نگا نکردم بقیه ...

دقیقا .

نمیدونم چی سبب میشه ایتقدر خودشون رو جلوی چشم میلیون ها بیننده خوررد کنن. که چی بشه .

برای همینه که مخالف این جور برنامه هام. اینا حتی پیام اخلاقی چندانی هم ندارن. فقط مخاطب پسند هستن. 

الان اینا واقعا پس فردا جطور توی چشم اطرافیان نگاه میکنن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))