sarimm مدیر استارتر عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 253 عنوان جوش کتف 39 بازدید | 4 پست تو حالت عادی جوش نمیزنه ولی هر مدلی که شیو کنم پر از جوش ریز قرمز میشهبا ژیلت با کرم موبر با وکس همه رو امتحان کردملیزر نمیشه کرد چون تقریبا کرکیه دیروز | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیام08 عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 2317 من اونجا رو کلا شیو نمیکنم چونکه حساسه هر کاری ام بکنی جوش میزنی تازه اصلا دیده نمیشه واسه من موهاش☹️ دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
sarimm مدیر استارتر عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 253 من اونجا رو کلا شیو نمیکنم چونکه حساسه هر کاری ام بکنی جوش میزنی تازه اصلا دیده نمیشه واسه من موهاش☹ ... اخه چون میرم باشگاه تاپ اینا میپوشم دوست ندارم معلوم باشه چون مال همه قشنگ تمیزه مو نداره
تیام08 عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 2317 اخه چون میرم باشگاه تاپ اینا میپوشم دوست ندارم معلوم باشه چون مال همه قشنگ تمیزه مو نداره اپلاسیون انجام دادی؟ دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝