2777
2789
عنوان

وای مسواک

1 بازدید | 16 پست

داداش کوچیکم هر چند ماه ی بار مسواک میزد هرچی هم می گفتیم هر شب بزن گوش نمی کنه بعد ی مسواک نو چند هفته پیش خریده بود تا حالا ازش استفاده نکرده بود بعد من امروز دنبال ی برسی چیزی برای تمیز کردن ظرف غذای کثیف پرنده ام می گشتم گفتم از این استفاده کنم بعد گذاشتم سر جاش حالا از شانس من دیدم امشب داره مسواک میزنه چیکار کنم از دست این

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه هیچی به بدبخت نگو...

حالش بد میشه

مسواک روبنداز دور.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

حداقل میزاشتیش تو وایتکس

یا ابجوش میگرفت روش... لثه اش عفونت نکنه بچه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وا! چرا باید با مسواک اون اونکارو میکردی؟ هرچقدرم که نزنه

این هیییییچ چرا گذاشته میون بقیه مسواکها!

میذاشت جدا خب!

واییی😂😂

گریه کردن ما رو آروم میکنه:) بیرون ریختن احساسات ما رو آروم میکنه؛ ✨✨ حرف زدن با کسی ما رو آروم میکنه🥀✨ ولی هیچ گاه یادت نره خودت خواستی خودت رو آروم کنی✨🎆..............(نخواستم درکم کنی فقط خواستم گوش کنی) ✨.... دلــــــم بـــارانـــــی مــــیـــــخــــاد کـــــه زیــــرش مـــــســــت شــــــوم)))))) 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁.......،دوست داشتن آسان نیست، به راحتی به دست نمی آید چون کسی تو رو دوست داره که بگه ✨(حالت خوبه؟) ✨..... یه بیو بریم: یه دختر کوردم💐 اصالتم افتخارمه🌱... تو سایت چند تا دوست دارم💙... یکیشون که عشقمه🫠🫂💐❤️... وابسته بقیشون هم هستم🧸🤍🎀...)))))؛ لطفا آقایون درخواست ندین🤫😁......)))))) ✨✨✨✨✨