2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم وقتی با پارتنرم آشنا شدم اصلا اهل این چیزا نبود و بلد نبودمن یادش دادم

این واس تولدم هیچی نگفت دقیقاهمون روز کادو رو داد ولی حس میکنم سردشده مث قبل نیس بهشم میگم میگه نه دوست دارم

نه منکه اصلاب روش نمیارم حتی اگرنخره هم نمیگم بحثم اینه ممکنه سرد شده واسم علاقش مهمه واینکه بفکرم ه ...

اتفاقا باید به روش بیاری ولی نه با دادو بیداد،مثلا یه جوری با لحن ا وم هم به روش بیاری که مثلا انتظار داشتی فلان کار رو برات بکنه،اگه کلا چیزی نگی فکر میکنه داره کار درستی میکنه همونو ادامه میده،تو چند بار بگو اگه بازم نخرید ینی براش مهم نیس ولی اگه تو براش مهم باشی سعی میکنه انجام بده حتی اگه درست و حسابی هم نتونه

این واس تولدم هیچی نگفت دقیقاهمون روز کادو رو داد ولی حس میکنم سردشده مث قبل نیس بهشم میگم میگه نه د ...

پس شاید همون روز ولنتاین کادو بده بهت

حساس نشو

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
اره این اخلاقش اینه یا چیزی خوب بایدبده یا نده ولی نمیدونم چرا اینجوریهه بی تفاوته

اگه یبار دیگه هم چیزی نخرید بهش بگو که حتی اگه دستت تنگه یا مشکلی برات پیش اومده باشه انتظار دارم یه کاری بکنی که بدونم به یادم بودی حتی شده با یه شاخه گل

اتفاقا باید به روش بیاری ولی نه با دادو بیداد،مثلا یه جوری با لحن ا وم هم به روش بیاری که مثلا انتظا ...

دیشب داشتیم حرف میزدیم گف ۴ماهه اجاره مغازه ندادم واینا حس کردم میگه ندارم ینی دستم خالیه هعی خواهرچی بگم خیلی دوسش دارم وگرن کات میکردم

دیشب داشتیم حرف میزدیم گف ۴ماهه اجاره مغازه ندادم واینا حس کردم میگه ندارم ینی دستم خالیه هعی خواهرچ ...

اشکالی نداره اگه این چیزا رو میگه تو به خودت نگیر،خب پسرا هم آدمن دوست دارن با یکی درد دل کنن😁کی بهتر از پارتنرشون؟

ولی خب 100 تومن رو داره با شاخه بگیره که؟شاید هم اونجوری میگه که تو توقع ات رو بیاری پایین،توام اگه واقعا میبینی دست اش تنگه درک اش کن ولی کلا از موضع ات پایین نیا،ینی به هر حال باید کادو بگیره حتی اگه شده چیز ارزون،مهم اینه به فکرت باشه و البته اینکه متوجه باشه که داره کم کاری میکنه و چیز ارزون میده بهت،

اشکالی نداره اگه این چیزا رو میگه تو به خودت نگیر،خب پسرا هم آدمن دوست دارن با یکی درد دل کنن😁کی به ...

اره اصن مدتی توخودش رفته کاسبی نمیکنه من بهش گفتم چرا انقدرسرد شدی میگه نه من مدلم اینجوره وقتی ناراحتم حوصله هیچی ندارم منم هیچی دیگ پیام ندادم تاخودش داد نمیدونمچرا سرد شده انگار یاخیالش راحته من هستم نمیرم