2777
2789
عنوان

گواهی عروس

423 بازدید | 21 پست

مادرم اجبار کرده که قبل از اینکه رابطه داشته باشی حتما باید باید بری بگیری

من واقعا خوشم نمیاد این چه چیز مسخرهایه

مگه هر کسی نره گواهی بره حتما مشکل داره

اول گیر داده میگه با مادر شوهرت برو

بعد دیدم خیلی میگم ن الان میگه با شوهرت برو بگیر

شما گواهی گرفتید؟

من هر چی بهش میگم این یعنی توهین به من میگه حرف نزن این عرفه در جامعه

خانواده همسرم چیزی در این مورد نگفتن ک بگیر و اینا

الان من باید چیکار کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلا مهم ندونین حرفش بابت این موضوع

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

من درسته ازم نخواستن ولی نمیدونم چه توهینی وقتی خانواده شوهرت نخواستن خودتون میخواهین بگیرین این بده یا طوری وانمود کنی انگار مشکلی داشتین شاید اصلا خانواده شوهرت گفتن نمیخوان هنوز که مطرح نکردین اگر اونا مطرح میکردن که گواهی بکارت میخوان بد میشد

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
والا منم توهین میدونمنمیدونم الان چیکار کنم

بستگی به خودت داره عزیزم

ما کلا همچین چیزی رو نداریم

شمام نگیر به مامانت بگو مگه شک داری بهم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️