2777
2789
عنوان

گواهی عروس

160 بازدید | 21 پست

مادرم اجبار کرده که قبل از اینکه رابطه داشته باشی حتما باید باید بری بگیری

من واقعا خوشم نمیاد این چه چیز مسخرهایه

مگه هر کسی نره گواهی بره حتما مشکل داره

اول گیر داده میگه با مادر شوهرت برو

بعد دیدم خیلی میگم ن الان میگه با شوهرت برو بگیر

شما گواهی گرفتید؟

من هر چی بهش میگم این یعنی توهین به من میگه حرف نزن این عرفه در جامعه

خانواده همسرم چیزی در این مورد نگفتن ک بگیر و اینا

الان من باید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مهم ندونین حرفش بابت این موضوع

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

من درسته ازم نخواستن ولی نمیدونم چه توهینی وقتی خانواده شوهرت نخواستن خودتون میخواهین بگیرین این بده یا طوری وانمود کنی انگار مشکلی داشتین شاید اصلا خانواده شوهرت گفتن نمیخوان هنوز که مطرح نکردین اگر اونا مطرح میکردن که گواهی بکارت میخوان بد میشد

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
والا منم توهین میدونمنمیدونم الان چیکار کنم

بستگی به خودت داره عزیزم

ما کلا همچین چیزی رو نداریم

شمام نگیر به مامانت بگو مگه شک داری بهم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️