2777
2789
طوسی نگیر من طوسی گرفتم هنو یسال نشده زده شدم ازش همش میگم کاش دنگ دیگه میگرفتم.فرشامم سفید و طوسی و ...

من طوسی واسه سرویس پلاستیکم گرفتم با یخچال و لباسشویی و اینام سیلوره که اونم مشکی دوس داشتم ولی دیگه چون یخچال پدرشوهرم خرید خودش سیلور انتخاب کرد بعد دیگه بقیه چیزامو دارم ترکیب مشکی چوبی برمیدارم مبل و فرشم ایناهم احتمالا کرم بردارم بعد بقیه چیزاهم با چوب و مشکی ترکیب کنم بعد جزییات سبز مثلا تابلو گلدون و کوسن بهش اضافه کنم که جون دار بشه

من طوسی واسه سرویس پلاستیکم گرفتم با یخچال و لباسشویی و اینام سیلوره که اونم مشکی دوس داشتم ولی دیگه ...

اهااان ترکیبت خوبه خداروشکر همش طوسی نیس

من خیای چیزام طوسیه

مبلم سرویس خوابم سرویس پلاستیکی و حوله و غیره.

اره سبز قشنگه زرشکی هم قشنگه

سیلور هم خوبه من برقی هامو سیلور گرفتم ولی خواهرشوهرم سفیده

الان داره به زردی میزنه و خیلی پشیمونع.

انشالله خوشبخت بشییییی😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهااان ترکیبت خوبه خداروشکر همش طوسی نیسمن خیای چیزام طوسیه مبلم سرویس خوابم سرویس پلاستیکی و حوله ...

قربونت عزیزم مرسی حالا طوسیم خوبیش اینکه با همه چی راحت ست میشه اگه مبلت راحتیه با همون فرش لاکی و کوسن سبز تیره و جزییات سبز یا زرشکی خوشگل میشه، اره منم سفید اصلا دوس ندارم سیلور و مشکی خوبه

قربونت عزیزم مرسی حالا طوسیم خوبیش اینکه با همه چی راحت ست میشه اگه مبلت راحتیه با همون فرش لاکی و ک ...

اره

ولی خب هرجارو میگردم روفرشی لاکی و سرخ پیدا نمیکنم یل اگر هست ازین دور کش ها هستن که اصلا بدرد نمیخورن.

اره ولی خب هرجارو میگردم روفرشی لاکی و سرخ پیدا نمیکنم یل اگر هست ازین دور کش ها هستن که اصلا بدرد ن ...

من چندتا پیج دارم خیلی فرشاش خوشگله صبر کن پیدا کنم برات بفرستم

اره ولی خب هرجارو میگردم روفرشی لاکی و سرخ پیدا نمیکنم یل اگر هست ازین دور کش ها هستن که اصلا بدرد ...

این پیجشو ببین سایتم داره روفرشیاش خوشگله حالا نمیدونم کشیه یا نه hoge.ir اینه