2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واییییی منمممم بعدا چند نفر میان تعریف میکنن به حالت نرمال برمیگردم🫠

😂😂😂 منم بقیه بهم میگن قشنگه ولی حس میکنم چون براشون مثل من اهمیت نداره اینطوری میگن

وای خیلی بده برا منم پیش اومده مخصوصا وقتی میرم بازار و چیزای قشنگ تر و خوشگل تر میبینم

اره من حالا همش تو اینستاگرام میبینم بعد دلم میخواد برم اونی که خریدمو عوض کنم🫠

در صورت افسوس داره پس🫠😂

اره بابا

سخت نگیر.

ولی سرویس چینیتو سعی کن سفید بگیری حتما

رو فرشی هاتو رنگ خیلی روشن نگیر

سمت سادگی برو تا وسایلت همیشه رو مد باشه.

الک آرد هم بگیر من یادم رفت بگیرم.

از ظروف جوبی هم زیاد استفاده کن همیشه مده و خیلی هم شیکه به نظرم.

ازین تخته های سرو چندتا بگیر .

قبلش کلی بگرد تا یه چیز قشنگ پیدا بکنی و یه چیز خاص بخر که دیکه برات مهم نباشه بگی اینم خاص و خوشگله

کلی میگردم اتفاقا سبک مینیمال دوس دارم بعد مثلا اون لحظه که دارم میخرم از فروشنده یهو جوگیر میشم اون مدلی که یکم طرح داره رو انتخاب میکنم نظر مامانمم تاثیر میذاره روم بعد پشیمون میشم مثلا سرویس قاشق چنگالم میخواستم ساده ساده بردارم ولی اینی که خریدم با اینکه سادس ولی دوتا شیار داره الان اون شیاراش تو مخمه دوسش ندارم بعد اونایی که اولش خریدم چون زیاد سر درد نمیاوردم زیاد نگشتم خریدم اینجوری شدم دیگه بعدیارو دارم با دقت تر انتخاب میکنم

اره باباسخت نگیر.ولی سرویس چینیتو سعی کن سفید بگیری حتمارو فرشی هاتو رنگ خیلی روشن نگیرسمت سادگی برو ...

اره همینجوری میگیرم سرویس چینیم رنگش یکم به کرم میزنه سادس بقیه رو هم تو رنگای مشکی و چوبی و کرم و طوسی دارم میگیرم که خنثی باشه

کلی میگردم اتفاقا سبک مینیمال دوس دارم بعد مثلا اون لحظه که دارم میخرم از فروشنده یهو جوگیر میشم اون ...

نمیشه مثلا قبل اینکه بری خرید یه نگاهی تو گوگل و پینترست اینا بکنی ، انتخاب کنی بعد بری بگردی توی اون سبک بعد اگه قشنگ تر از اون دیدی اونو بخری؟

اره همینجوری میگیرم سرویس چینیم رنگش یکم به کرم میزنه سادس بقیه رو هم تو رنگای مشکی و چوبی و کرم و ط ...

طوسی نگیر

من طوسی گرفتم هنو یسال نشده زده شدم ازش همش میگم کاش دنگ دیگه میگرفتم.

فرشامم سفید و طوسی و رگه های طلاییه اولش خیای ناز بودالان میبینم روح خونرو گرفته

چون کلا تم خونم طوسی سفید طلایی شده.

البته سلیقه ایه شاید دوست داشته باشی شما.

اگررر خوشت میاد فرش سرخ بگیر ازینا که تواینستاعه

الان من در بدر دنبال روفرشی اون سبکی ام که بکشم تو فرشام خونم جون بگیره.

بهترین قابلمه و بگیر و تو همه سایزی .

قابلمه خیلی مهمه

در دمی هم یکی نمایشی بگیر دو دست هم بده برات بدوزن و با پارچه نخی باشه حتما.

یه چاقو اندازه دستت دسته جوبی و خییییلی تیز هم بگیر حتنا امتحان کن که دستت باهاش راحت باشه و حتما بمرس که خوب تیز میشه یا نه

ازین اره ای المانی هاام دوتا اصلشو بگیر

نمیشه مثلا قبل اینکه بری خرید یه نگاهی تو گوگل و پینترست اینا بکنی ، انتخاب کنی بعد بری بگردی توی او ...

ببین کل عکاسای پینترست و همه سبکارو میبینم قبلش اتفاقا بعد تو مغازه از فروشنده میخوام بخرم بینشون دو دل میشم بعد که میخرم میگم کاش اون یکی رو برمیداشتم به این نتیجه رسیدم آنلاین بخرم بهتره تو شوش فروشنده اونقدر رو مغز آدم کار میکنه که جنسشو بخری بعد که میام خونه نظرم عوض میشه