happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1433 عنوان تراز ماز 1 بازدید | 5 پست ۸۷۰۰ خوبه ؟؟دهم تجربی ؟صادقانه بگید لطفاااا هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی .... دیروز | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آقاهستمممم عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 1836 من نمیدونم خوبه یا بد فقط میدونم اگر بد هم باشه هنوز فرصت جبران داری و میتونی حتی تک رقمی بشی
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1433 من نمیدونم خوبه یا بد فقط میدونم اگر بد هم باشه هنوز فرصت جبران داری و میتونی حتی تک رقمی بشی واقعا؟ هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....
y_asamin عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 1190 حقیقتا ترازت جز تراز های بالا نیستولی بدم نیست خوبه برای شروع هنوز دهمی کلی زمان داری که پیشرفت کنینااامید اصلا نشو و ادامه بدهمیخوای رقابتی بخونی هم تاپیک اخرمو چک کن
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1433 حقیقتا ترازت جز تراز های بالا نیستولی بدم نیست خوبه برای شروع هنوز دهمی کلی زمان داری که پیشرفت کنین ... خسته شدم دیگه هرچقدر تلاش کنم ترازم بالا نمیره شایدم انگیزه ندارمم هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....