2777
2789
عنوان

آدم درست

1 بازدید | 20 پست

آدم درست زندگیمونو چطور پیدا کنیم که بعدا پشیمون نشیم؟ کسایی که زندگی خوبی دارن به چی طرف مقابلشون دقت کرده؟

پول

موقعیت اجتماعی

خانواده

اخلاق

کدومش مهمتره و باعث میشه موفق تر باشی؟

من چون حاصل یه اشتباهم خیلی میترسم کسی رو وارد زندگیم کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ترتیب خانواده اخلاقموقعیت اجتماعیپول اگه خانواده درستی از نظر اینکه به شما بخوره نداشت چشم بسته ر ...

اگر یه نفر همه چیزش خوب باشه اخلاقش ولی خانوادش بهم ریخته باشه مثلا پدرش رفتارای بدی داشته باشه چیکار کنم؟

خودش ولی خیلی خوب باشه

اگر یه نفر همه چیزش خوب باشه اخلاقش ولی خانوادش بهم ریخته باشه مثلا پدرش رفتارای بدی داشته باشه چیکا ...

من مشاور نیستم ولی تو با اون طرف تنها ازدواج نمیکنی بلکه عضوی از اون خانواده میشی و مشکلات اون خانواده مشکلات شما هم هست... چه بخوای چه نخوای

سینگل به گوری تا ابد 
من مشاور نیستم ولی تو با اون طرف تنها ازدواج نمیکنی بلکه عضوی از اون خانواده میشی و مشکلات اون خانوا ...

آره ولی گاهی اوقات رفتارای یه عضو خانواده واقعا دست یه نفر نیست

اخلاقش تو دیت اول چطور باشه که فکر کنم انتخاب درستیه؟

بنظرم زیاد باهات احساس صمیمیت نکنه نیاد بهت بچسبه ، اول بسم الله دستاتو نگیره ، بوست نکنه ، بغلت نکنه...

واسه من ک اینچیرا خیلی مهم بود و خداروشکر طرف مقابلم کامل رعایت میکرد

ببین تو دیت اول برات خرج میکنه یا ن چقدر راجب خودش حرف میزنه تا ازش شناخت پیدا بکنی ، البته منظورم از خرج کردن این نیست که برات کادو بخره یا ببره رستوران مثلا در حد یک قهوه آیا مهمونت میکنه یا فقط برای اینکه ببینی خسیسه یا ن

همون دیت اول حد و مرزتو مشخص کن اگ قبول کرد و انجامش داد که هیچ اگ نه همونجا تمومش کن