2777
2789

نه ولی خون روشن داشتم

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

من شده بود خون روشن ببینم که بخاطر زور زدن بوده ولی تیره نه،آزمایش مدفوع بده،خون توی مدفوع یعنی مدفوع سیاه باشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خون ندیدم ولی مدفوع تیره بود ینی مشکی تقریبا ازمایش دادم معدم خونریزی کرده بود (زخم معده) ، خون توی مدفوع ممکنه بخاطر خونریزی داخلی باشه

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

من از روی تجربه داداشم میگم در اولین فرصت به متخصص گوارش برو ..معمولا دفع خون چه در ادرار یا مدفوع علامت حتمی یه بیماری هست .....یبوست شدید یا بواسیر ندارین

سینگل به گوری تا ابد 
من شده بود خون روشن ببینم که بخاطر زور زدن بوده ولی تیره نه،آزمایش مدفوع بده،خون توی مدفوع یعنی مدفو ...

نه رنگ مدفوع طبیعی هس یبار خون دیدم فقط مث لخته سیاه رنگ روی مدفوع بود

من از روی تجربه داداشم میگم در اولین فرصت به متخصص گوارش برو ..معمولا دفع خون چه در ادرار یا مدفوع ع ...

داداشت چه مشکلی داشتن؟؟؟

نه هیچ مشکل گوارشی ندارن هیچی نه یبوست نه اسهال

نه رنگ مدفوع طبیعی هس یبار خون دیدم فقط مث لخته سیاه رنگ روی مدفوع بود

شاید از مدفوعت نبوده از واژن دفع شده

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
داداشت چه مشکلی داشتن؟؟؟نه هیچ مشکل گوارشی ندارن هیچی نه یبوست نه اسهال

اگه مطمئن هستی خون هست ..چون دفع خون مثل حالت خون لخته شده دفع میشه ..شاید عفونت روده باشه ..بازم خطرناکه

سینگل به گوری تا ابد 
داداشت چه مشکلی داشتن؟؟؟نه هیچ مشکل گوارشی ندارن هیچی نه یبوست نه اسهال

علائم بیماریش اول به ماه یبوست داشت ..بعد از یه ماه گفت دارم خون دفع میکنم همون روز رفتیم دکتر آزمایش داد گفت کمبود شدید خون داره و دو واحد خون تزریق کرد بعد چند مرحله کولونوسکوپی و عکس رنگی گرفتن که فهمیدن سرطان روده داره

سینگل به گوری تا ابد 
علائم بیماریش اول به ماه یبوست داشت ..بعد از یه ماه گفت دارم خون دفع میکنم همون روز رفتیم دکتر آزمای ...

خون چجوری دفع میکرد

خیلی ترسیدم😭😭😭😭اون کسی که من میگم این مشکلو داره نه یبوست داره نه اسهال هیچ مشکلی هیچیییی

همبرگر خورده شب قبلش همبرگره یکم سوخته و تیره بوده

فردا صبحش مدفوعش اینطوری شده خودش ک میگه برا همبره

خون چجوری دفع میکرد خیلی ترسیدم😭😭😭😭اون کسی که من میگم این مشکلو داره نه یبوست داره نه اسهال هیچ ...

اگه فقط یه بار دیده شاید اشتباه متوجه شده ...چون دفع خون فقط یه بار نیست ..و طول بیماری اتفاق میوفته

سینگل به گوری تا ابد 
اگه فقط یه بار دیده شاید اشتباه متوجه شده ...چون دفع خون فقط یه بار نیست ..و طول بیماری اتفاق میوفت ...

فقط یکبار دیده شده دبروز صبح...داداش شما مرتب میدید؟؟؟؟پشت سر هم هردفعه دفع داشت؟؟؟

فقط یکبار دیده شده دبروز صبح...داداش شما مرتب میدید؟؟؟؟پشت سر هم هردفعه دفع داشت؟؟؟

پس نگران نباش ..داداش من چندین روز پشت سر هم تا زمان کنترل بیماری این مشکل رو داشت ...البته یه آزمایش کلی بده خیال خودش راحت میشه

سینگل به گوری تا ابد