بچه دار شدی؟ من میخواستم اقدام ب بارداری کنم انقدر ناراحتممم
من باردار بودم تو باذاری ب شدت زیاد شد ... دقیقا ۳ ماهم بود در اومد . زایمان کردم تا چهلمم قیب شد ... چون تو بارداری کلی مکمل خورده بودم بچه اجازه نمیداد بدنم جون بگیره تا چهل روز زن باردار مبگن خودشوتقویت کنه بدنش خهلی قوی میشه ... دقیقا تا چهلم بچم من دیگهزائده ندیدم بعد دوسالم ازمایشامم سالم شد
سلام وقت بخیر عزیزم نمیدونم چه زمانی متوجه شدی که همسرت زگیل داره یا نداره یا کی راجب روابط متعدد گذشته اش فهمیدی ولی طبق تحقیقات من بیشتر میگن از رابطه مرد با مرد این ویروس پخش میشه و رابطه های نامشروعی که زن یا مرد مبتلا باشن منم متأسفانه همسرم گذشته بدی داشته و تو سال اول فهمیدم و اول رابطه ام یمدت قطع کردم بردمش دکتر عفونی و ازش پاپ اسمیر مقعدی گرفتم و آزمایش انواع هپاتيت ها و ایدز و اینا و انوع ویروس هارو نمیدونم از اندام اصلیشون چطوری تست میگیرن یا آزمایش از پشت کافیه یا نه ولی برای همسرمن یسری فاکتورهاش که فعلا تو ایران ناشناخته بود مشکوک زد ولی مجبور بودیم با وام قرض و قسط و امانت ام شده پول جور کنیم تا واکسن های آمریکایی ۹ ظرفیتی رو بزنیم اگه تو آزمایش خودت منفی باشه حتما واکسن بزن مثبتم باشه باز بزن دکتر بما گفت مادرهایی داشتن تو زایمان فهمیدن شکم طرف پر زگیله و بچه رو بازور د خطر برداشتن داشتن زگیل واسه نوزاد نوزاد زن باردار خیلی خطرناکه انواع سرطان رحم و اینارو ایجاد میکنه حتی اگه مردم داشته باشه سرطان معتقد یا پنیس میگیره و زیاد عمر نمیکنه پس حتما شده به خانوادش بگی اگه مثبته همسرت آزمایشش بگیر از هلال احمر شهرتون میتونین خارجی قیمت پایین پیداکنید فقط تند تند سر بزنین دکتر بنویسه واسه هلال احمر که مثبتین جفت تون حتما بهتون میدن سالی چندبار میاد ایران آزادش ام یکم گرونتره ولی خارجیش تظمینش بهتره بازم سوالی داشتی درخدمتم لطفا خانما آقایون حتما قبل ازدواج و عقد این آزمایش هارو بدین و واکسنش بزنین خود دکترا میگن ما به بچه هامون از بچگی میزنیم چون خیلی خطرناکه این ویروس
سلام دوست عزیز اصلا چرندیات این پزشک ها نترسونت داخل بزنه خود به خود میره اصلااا با ژیلت شیو نکن لیزر نرو تا اطلاع ثانوی با نوره اصلاح کن و بیرونی ها رو فقط دکتر پوست فریزکنه برات ویروس بین یک سال تا ۱۸ماه خودش از بین میره من کسی رو میشناختم حتی اون زگیل های بیرون هم کاری شون نداشت بعد مدتی خودشون خشک شدن افتادن