2821
2789
عنوان

تصادف

240 بازدید | 15 پست

سلام امروز یکم ماشینم به ماشین دیگه خورد خیلی کم خط افتاد یارو گفت افسرنیاد وقت ندارم گفت شماره بدید هماهنگ میکنم حالا زنگ زده میگه خودم درست میکنم . گفتم ببخشید بفد دوباره دوساعت بعد زنگ زده که ارتباط بگیره بامن گفتم بریم درست کنیم گفت نه نمیدونم یعنی چه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مطنئنی رنگش رفته؟ یه سری من ماشینمو مالیدم به یه ماشین دیگه قد کف دست سیاه شد اومدم خونه با مسواک و سیف روش کشیدم همش پاک شد.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
مسواک خراب نمیکنه ردش بمونه؟

نه.مسواک نرم.ماشین من سفیده ردش نموند

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
آره برا ما هم اینجوری شده چندبار

دیگه خودمون صافکار نقاش شدیم تو این خیابونها😂

عه آرهههه🤣 من فاضلی ام. موقع تایپ با عجله نوشتم بد نوشتم.

ماشین من چیزی نشده ماشین ا خط افتاده یکم تو رفته

آها.شاید بلده درست کنه

2825
2823
2791
2779
2792