2777
2789
عنوان

تصادف

240 بازدید | 15 پست

سلام امروز یکم ماشینم به ماشین دیگه خورد خیلی کم خط افتاد یارو گفت افسرنیاد وقت ندارم گفت شماره بدید هماهنگ میکنم حالا زنگ زده میگه خودم درست میکنم . گفتم ببخشید بفد دوباره دوساعت بعد زنگ زده که ارتباط بگیره بامن گفتم بریم درست کنیم گفت نه نمیدونم یعنی چه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مطنئنی رنگش رفته؟ یه سری من ماشینمو مالیدم به یه ماشین دیگه قد کف دست سیاه شد اومدم خونه با مسواک و سیف روش کشیدم همش پاک شد.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
مسواک خراب نمیکنه ردش بمونه؟

نه.مسواک نرم.ماشین من سفیده ردش نموند

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
آره برا ما هم اینجوری شده چندبار

دیگه خودمون صافکار نقاش شدیم تو این خیابونها😂

عه آرهههه🤣 من فاضلی ام. موقع تایپ با عجله نوشتم بد نوشتم.

ماشین من چیزی نشده ماشین ا خط افتاده یکم تو رفته

آها.شاید بلده درست کنه

2790
2778
2791
2779
2792