2777
2789
عنوان

طلاق

178 بازدید | 32 پست

تو شرایط سختیم ولی از جدایی و بعدش میترسم کاش جسارتشو داشتم هر سال زندگیمون بدتر میشه هر سال من بیشتر از بین میرم روانم به هم ریخته دیگه خودم خودمو نمیشناسم

خیانتای شوهرمو کتکاش دیگه نایی برام نزاشته

با عشق ازدواج کردم ولی ۱۰ ساله دارم تاوان عشق اشتباهمو پس میدم بریدم کاش خدا کمکم کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غمبار گرفتم کاش خدا دستمو بگیره هولم بده به اونجایی که به صلاحمه

شما باردارم هستین؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خب این که ترس ندارهبشینی زجر بکشی خوبه؟ تو که میگی کتک خیانت...یعنی اوضاع بعد طلاق بدتر از زندگی با ...

اخه بچه دارم یه اتاق پر از اسباب بازی داره میترسم بعد جدایی دیگه نتونه اتاق خودشو داشته باشه نتونه مثل خونه خودمون شیطنت کنه

اخه بچه دارم یه اتاق پر از اسباب بازی داره میترسم بعد جدایی دیگه نتونه اتاق خودشو داشته باشه نتونه م ...

یعنی با وجود دعواهاتون حالش خوبه؟ مطمئنی؟؟

خب تو اگه بتونی جدا شی شوهرا باید هم مهریه بده هم نفقه و خرج بچه میتونی همه چی براش بگیری

سرچی کتک میزنه اخه؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.