moshali مدیر استارتر عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 1 عنوان عید امسال هم 80 بازدید | 5 پست ارغواناین چه رازیست که هر بار بهاربا عزای دل ما میآید؟که زمین هر سال از خون پرستوها رنگین استوین چنین بر جگر سوختگانداغ بر داغ میافزاید؟ دیروز | 20:03 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توپولوفم عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2621 🥺🥺🥺 میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀
martini59 عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 1837 😢😢😢 روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش!مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش
اجین_جیل عضویت: 1392/03/27 تعداد پست: 5540 امروز رفتم لباس بخرم شلوار جین ام خیلی بد شدهواقعا دست و دلم به خرید نمیرفت دست از پا درازتر برگشتم آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
martini59 عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 1837 الان دارم یه مستندمیبینم 😭😭 روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش!مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش