dsarina77 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 2662 عنوان وای خاک عالم😭😭😭 1 بازدید | 3 پست فردا قلمچی دارممم پریود شدم از صبح از صبخ کلی تحمل کردم خوندم ولی دیگه نتونستم الاناخه این چه کاریههه خب پسرا پریود نمیشننن کنکور میخونن من دو روز گیر میشم دردش به یه جایی میکشه نمیتونم بشینم که حتی بخونم اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁 دیروز | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترنم،زیبایی عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 166 وضعیت تو منه چندسال پیش بود ،بیخیال ریلکس کن استرس نداشته باش شد شد نشد هم به آزمون این همه عذاب نداره . خوندن دوباره یک کتاب نمیتونه پایانشو عوض کنه ؛. عشق تو خوابی بود وبس نقش سرابی بود وبس ......(خالم رفت و کاربریش رو داد به من)
dsarina77 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 2662 وضعیت تو منه چندسال پیش بود ،بیخیال ریلکس کن استرس نداشته باش شد شد نشد هم به آزمون این همه عذاب ندا ... تاثیر نذاشت روی کنکورت؟😭 خیلی نکران میشم هر سری اینجوریا نیست صفر صفر باشم ولی مثلا امروز ۹ ساعت غیر مفید خوندم اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁