2777
2789
عنوان

نبض چشم

59 بازدید | 9 پست

یه مدتیه حس میکنم گوشه چشم چپم میلرزه دلیلش چیه؟

چسم راستمم تنبلی داره ضعیفه

فرزند ایران و جان فدای میهن/ خدای رنگین کمان از هفت رنگ رنگین کمانت فقط قرمزش به ما رسید

عزیزم بهش میگن تیک عصبی

از حرص خوردن و استری مداومه فقط

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم بهش میگن تیک عصبی از حرص خوردن و استری مداومه فقط

مرسی فکر میکردم جدی تر باشه

فرزند ایران و جان فدای میهن/ خدای رنگین کمان از هفت رنگ رنگین کمانت فقط قرمزش به ما رسید

ی شربت زععرون با تخم شربتی با کاسنی بخور پیاز با غدا بخوراب انار بخور ببین خوب میشی یا نه . نشدی برو ...

مرسی عزیزم

مرسی فکر میکردم جدی تر باشه

نه نیست

اسم علمیش پرش پلکه بزنی گوگل میاره

من خودمم همینجوری میشم گاهی وقتا که خیلی حرص میخورم و استرس میگیرم

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

نه نیست اسم علمیش پرش پلکه بزنی گوگل میاره من خودمم همینجوری میشم گاهی وقتا که خیلی حرص میخورم و است ...

اره منم یه مدتیه خیلی حرص میخورم

فکر کردم از بس رفتم تو گوشی این یکی چشمم داره ضعیف میشه دیگه واویلا

اره منم یه مدتیه خیلی حرص میخورمفکر کردم از بس رفتم تو گوشی این یکی چشمم داره ضعیف میشه دیگه واویلا

نه بابا از این نیست