2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هیچی نمیگیرم فقط مناسبت ها بهم پول میزنن ،هرچی هم تو طول ماه بخام با کارت خودشون میخرن🤣

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

مثلا در ماه هزینه هات چقد میشه حدودا؟

سه چهار تومنی میشه

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

خب پس لباس و لوازم آرایشی و ایناچی؟

نه بابا هیچکدوم

لباس که هر چند ماه یکبار شاید بخرم

لوازم آرایشی هم همینطور، اینارو بابام میخره من نمیتونم

ولی جدیدا یه جوری شدم ، دیگه هیچی نمیخرم، میخوام تا وقتی که سرکار نرفتم خرج اضافی نداشته باشم، تو این وضعیت بابام گناه داره همه خرج ها گردن اون بیوفته

🩷🎀

سه چهار تومنی میشه

من درگیر کنکورم زیاد حوصله خرید و اینا ندارم

بعد از خانواده ام جدا پول توجیبی نمی گیرم ولی اینطوری حس پوچی میکنم میخواستم ازشون پول توجیبی بگیرم براهمون پرسیدم

نه بابا هیچکدوم لباس که هر چند ماه یکبار شاید بخرم لوازم آرایشی هم همینطور، اینارو بابام میخره من نم ...

چه دختر خوبی ولی من دلم میخواد تاجایی که میتونم خرج کنم

ولی حوصله ام نمیکشه درگیر کنکورم

چه دختر خوبی ولی من دلم میخواد تاجایی که میتونم خرج کنم ولی حوصله ام نمیکشه درگیر کنکورم

منم خیلی دلم میخواد خرج کنم

دوستامو نگاه میکنم، ازدواج کردن شوهرشون خرجشونو میده، دختر عمم دانشجوی فرهنگیانه، ولی من درآمد ندارم پول ندارم، انقد خواستم یه چیزی بخرم یا گفتن پول ندارم یا خودم دلم نیومده، الان کلا بی حس شدم دست و دلم نمیره به خرید

🩷🎀

من درگیر کنکورم زیاد حوصله خرید و اینا ندارمبعد از خانواده ام جدا پول توجیبی نمی گیرم ولی اینطوری حس ...

منم نمیگیرم خب ولی هرچی بخام بخرم خودشون حساب میکنن فرقی نمیکنه ک

نمیدونم هروقت بخوایم بریم بیرون میگیریم منوخواهرم

دوماه یه بار لیزر۱۵۰۰

۳۰ ۴۰روز یه بار ترمیم ناخن ۴۰۰ ۵۰۰

ماهی ۷۰۰ باشگاه

دوماه یه بار برنامه ۶۰۰

اینا ثابته

کافه و بیرون و رستورانم خرج کنم میگیرم نمیدونم چقدر میشه گاهی بیشتر گاهی کمتر

منم خیلی دلم میخواد خرج کنمدوستامو نگاه میکنم، ازدواج کردن شوهرشون خرجشونو میده، دختر عمم دانشجوی فر ...

ولی کم کم سعی کن تغییر بدی اخلاقت رو یه خانوم وقتی حتی یه رژ ساده برا خودش میخره کلی حالش بهتر میشه

سعی کن از چیزای کوچیک شروع کنی