اما از نظر من یکی حیف این همه پول فقط بخاطر یک ساعت هرچقدرم که مارک درجه یکی داشته باشه
رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋
کاسیو عالی حتما با گارانتی معتبر بگیرید یکی گارانتی ها پارس پوزیترون هست بقیه هم هستند نمیگم بدون گارانتی اصل نیست یا چی ولی خب این معتبره بعدش رفرمس نامبرش رو حتما تو نت سرچ کنید خود سایت اصلی کاسیو میاره بالا شماره مدلش کامل معمولا اگه جیشاک نباشه با mtp و ltp شروع میشه
و ناگهان نوبت تو می شود و خداوند با دستانی پر از نور تمام نبودن ها را جبران می کند.بمان در ایمان ،حتی وقتی چیزی نمی بینی 📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطانطوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌