eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2388 عنوان دانشگاه زنجان 79 بازدید | 14 پست کسی اونجا درس خونده بدون تعصب یا هر چیز دیگه ای جواب بدین شهر قشنگ و خوبیه ؟ کاربری برای دو نفره من و خواهرم دیروز | 19:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ردفلگ عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 633 سراسری زنجان بهترین دانشگاهی که یه نفر میتونه قبول بشه عالی محیط فضا همه چیز فقط شهر خوبی نیست
eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2388 سراسری زنجان بهترین دانشگاهی که یه نفر میتونه قبول بشه عالی محیط فضا همه چیز فقط شهر خوبی نیست چرا شهر خوبی نیس ؟ کاربری برای دو نفره من و خواهرم
ilayda_in_australia عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 259 خودت بچه کجایی؟زنجان یکم شهر بسته و مذهبی و تعصبیه ولی خوب آدم خوب هم بینشون زیاده Feminist🌈
eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2388 خودت بچه کجایی؟زنجان یکم شهر بسته و مذهبی و تعصبیه ولی خوب آدم خوب هم بینشون زیاده تهران تبریز و دوست داشتم با وضعیت فعلی فکر نکنم تبریز بتونم بیارم کاربری برای دو نفره من و خواهرم
پرستارنازبیپول عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 576 دوستم دانشگاه زنجان درس میخونه راضیهولی هر وقت میره بیرون اینا مزاحمش میشن. انگار پسراش یعجورین اما عزیز من، کاش در روزگار دیگری می زیستیم ، ما همگی حیف بودیم..🤍🕊
ilayda_in_australia عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 259 تهران تبریز و دوست داشتم با وضعیت فعلی فکر نکنم تبریز بتونم بیارم نه منم کرج بودم امسال تبریز دانشجو شدم واسه تو،بهترین جا خود کرج و تهران و مازندران و رشتهتبریز هم خوبه،ولی فرهنگشون یکم متفاوته Feminist🌈
eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2388 نه منم کرج بودم امسال تبریز دانشجو شدم واسه تو،بهترین جا خود کرج و تهران و مازندران و رشتهتبریز هم خ ... چ رشته ای میخونی دیگه دانشگاهه هرجا بیارم میرم سر یه شهر پشت نمیمونم کاربری برای دو نفره من و خواهرم
خانم۲۴ساله عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9056 من زنجان زندگی میکنم دانشگاهش خیلی خوبه تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰
ilayda_in_australia عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 259 چ رشته ای میخونی دیگه دانشگاهه هرجا بیارم میرم سر یه شهر پشت نمیمونم پزشکیتو رشته ات چیه؟از فکر زنجان بیا بیرون قزوین خیلی بهتر از زنجانه Feminist🌈
eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2388 پزشکیتو رشته ات چیه؟از فکر زنجان بیا بیرون قزوین خیلی بهتر از زنجانه امسال کنکوری ام تابستون تا ابان خیلی خوب خوندم ولی بعدش تا الان ول کردم بازم میخوام بخونم دیدم قبولی زنجان آسون تره تا تبریز شما پشت موندید یا سال اول قبول شدید کاربری برای دو نفره من و خواهرم
ilayda_in_australia عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 259 امسال کنکوری ام تابستون تا ابان خیلی خوب خوندم ولی بعدش تا الان ول کردم بازم میخوام بخونم دیدم قبولی ... یه سال پشت موندمهنوز چهار ماه مونده،تا آخرش ادامه بده،الان زوده واسه این تصمیم Feminist🌈
eلaی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2388 یه سال پشت موندمهنوز چهار ماه مونده،تا آخرش ادامه بده،الان زوده واسه این تصمیم ممنونم موفق باشی🩷 کاربری برای دو نفره من و خواهرم