2777
2789
عنوان

پاگشا

84 بازدید | 12 پست

هفت ماهه عقد کردم هنوز خواهر و برادرای همسرم پاگشا نکردن درحالی که فامیلای دورتر اینکارو کردن، انقدر از سمت خونوادم نیش و کنایه میشنوم حقیقتش اگه دعوت کنن دلمم نمیخواد برم، تابحالم به همسرم چیزی نگفتم اما اون خودش دست پیش میکشه و طرفداری اونارو میکنه...نمیدونم چه رفتاری کنم خودم احساس بی احترامی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم اصلا اهمیت نمیدم ولی دقیقا همونقدر که اونا برام احترام قائل بودن منم بهشون احترام میذاشتم مثل آیینه

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

ما رسم داریم بعد از عروسی که عروس داماد رفتن خونه خودشون پاگشا میکنیم، عقد رسم نداریم!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

گلم بیخیال این مسائل شو

زندگی دو نفره و مستقل همینجوری چالشاش زیاده چه برسه که آدم وقت و اعصابشو صرف این چیزا کنه

ضمن اینکه اصلا شاید اونا این قضیه رو نشونه بیاحترامی ندونن و کلا آدمای بیخیالی باشن

ما رسم داریم بعد از عروسی که عروس داماد رفتن خونه خودشون پاگشا میکنیم، عقد رسم نداریم!

ما اخه قرار نیست اینجا زندگی کنیم قراره مهاجرت کنیم و رسمشونم بعد از عقد هست کلا دلیلشون رسم و رسوم نیست

گلم بیخیال این مسائل شوزندگی دو نفره و مستقل همینجوری چالشاش زیاده چه برسه که آدم وقت و اعصابشو صرف ...

من اصلا تابحال حرفشم نزدم با اینکه هربار مادر و خواهرم تیکه میندازن کلی حرص میخورم اما همسرم خودش هی حرفشو پیش میکشه که میخوان دعوت کنن هی میگن زشته تا حالا دعوت نکردیم ،من بیشتر حرصی میشم