2777
2789
عنوان

کمککککک

138 بازدید | 9 پست

سلام. من ۱۶دی ماه موعد اخرین پریودیم بود و بیبی چک زدم مثبت امروز ۲۳بهمن قرص سایتوتک خریدم. و اصلا شرایط رفتن ب دکتر رو ندارم میتونم از امروز قرص شروع کنم یا هنوز صبر کنم توروخدا جواب بدین و کمکم کنین شرایط نگهداری ندارم اصلااا از سر خوشی اینکار نمیکنم ثوابه بگین امروز میتونم قرصا استفاده کنم؟نحوه استفاده از قرص بهم گفتن توروخدا بگین امروز میشه قرص استفاده کنم😔😭

امروز | 18:
به هیچ عنوان سرخود و تو خونه این کارو نکنعوارض خیلی خیلی بدی دور از جون حتی مرگ دارهلطفا با یه پزشک ...

من از ی نفر پرسیدم فقط گفت ک قرص چجور استفاده کنم ولی نگفت کی دقیق زمانش نگفت طبق این تاریخا میشه الان بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ی نفر پرسیدم فقط گفت ک قرص چجور استفاده کنم ولی نگفت کی دقیق زمانش نگفت طبق این تاریخا میشه ا ...

عزیز من

شما حتما قبلش باید سونو بشی اگه بارداری خارج از رحم باشه میدونی چه فاجعه ای پیش میاد؟

اگه برای خودت ارزش قائل هستی سرخود این کار رو نکن

مشورت کردن با یک پزشک زنان یا ماما اصلا کار سختی نیست

بهتره به سونو بری که مطمئن بشی خارج رحم نیست بعدا قرصا رو مصرف کن یکی هم باید بزاری تو واژن اصلا کار سختی نیست بعدا هم که سقط کردی برو دو باره سونو تا مطمئن بشی چیزی نمونده باشه چون ممکنه عفونت کنی

بهتره به سونو بری که مطمئن بشی خارج رحم نیست بعدا قرصا رو مصرف کن یکی هم باید بزاری تو واژن اصلا کار ...

الان شرایط. سنو رفتن اصلا ندارمم. و میدونم مطمعنم ک خرج رحم نیس میدونم استفاده قرص چجور فقط طبق این تاریخ الان میتونم استفاده کنم؟؟😔

الان شرایط. سنو رفتن اصلا ندارمم. و میدونم مطمعنم ک خرج رحم نیس میدونم استفاده قرص چجور فقط طبق ای ...

اره ولی عجله نکن درست تصمیم بگیر ممکنه پشیمون بشی زیر دوماه راحت سفط میشه با قرص

اره ولی عجله نکن درست تصمیم بگیر ممکنه پشیمون بشی زیر دوماه راحت سفط میشه با قرص

میدونم نمیخوام بزرگتر بشه میگم تا بزرگتر نشدع و میشه باقرص سقط کرد سقطش کنم الان. موندم قرص رو دارم امشب استفاده کنم میوفته. بخدا دیونع شدم