دخترممداقا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 5 عنوان خرید از سایت 55 بازدید | 4 پست سلام دوستان از این سایت تاحالا کسی خرید داشته؟ amorredesigns.com دیروز | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafass_7 عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 8580 نه خرید نداشتمولی ی جوریه رو نماد اعتمادش کلیک کردم اصلا اسم و مشخصات فروشگاه بالا نیاوردانگار لینک خود سایت رو گذاشتن تو سایتشون مردمو گول بزنن کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
دخترممداقا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 5 نه خرید نداشتمولی ی جوریه رو نماد اعتمادش کلیک کردم اصلا اسم و مشخصات فروشگاه بالا نیاوردانگار لینک ... دیروز ازش خرید کردم امروز نه پاسخگویی دارن نه کد رهگیری چیزی دادن 🥲
nafass_7 عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 8580 دیروز ازش خرید کردم امروز نه پاسخگویی دارن نه کد رهگیری چیزی دادن 🥲 نماد اعتبارش الکیه کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
دخترممداقا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 5 نماد اعتبارش الکیه نمیاد اعتباری که اخر سایت میزارن؟ نمیدونم چند روز صبر کنم یا الان گزارشش کنم البته اینکه چطوری رو هم نمیدونم