2777
2789
عنوان

چه فرهنگی

59 بازدید | 9 پست

امروز تولدم و هیچ کس تولدم تبریک نگفته

فرهنگمون طوری که میگن تولد گرفتن خوب نیست خرابه نمیدونم چرا ولی واقعا آدم دلش میگیره تولد گرفتن خوب نیست حداقل میگفتین تولدت مبارک 😔

در حسرت یک تولد

واقعا چرا تولد گرفتن خوب نیست

تولدت مبارک امیدوارم به هرچیزی که میخوای برسی♥️

کی گفته تولد گرفتن بده؟

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊 همه جای ایران سرای غم است🖤برای سپهر🖤برای مانی🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای امیرحسین🖤برای نازنین🖤برای فاطمه🖤برای آرنیکا🖤برای محسن🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای حمید🖤برای تمام فرزندان ایران که نامشان در میان آن عظمت گم شد🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک امیدوارم به هرچیزی که میخوای برسی♥️کی گفته تولد گرفتن بده؟

ممنون گلم❤️ اولین نفری که تولدم تبریک میگی

نمیدونم چرا ولی میگن خوب نیست نمیدونم فرهنگ مون اینجوری

من زیاد تا حالا اهمیت نمیدادم به تولد ولی انکاری یه حسرت شده

ممنون گلم اولین نفری که تولدم تبریک میگی نمیدونم چرا ولی میگن خوب نیست نمیدونم فرهنگ مون اینجوری من ...

به حرفاشون اهمیت نده تولد هم نمیگیری حداقل واسه خودت گلی یا هدیه بگیر یا یک کاری که دوست داری انجام بده حالت رو خیلی خوب میکنه

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊 همه جای ایران سرای غم است🖤برای سپهر🖤برای مانی🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای امیرحسین🖤برای نازنین🖤برای فاطمه🖤برای آرنیکا🖤برای محسن🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای حمید🖤برای تمام فرزندان ایران که نامشان در میان آن عظمت گم شد🖤

به حرفاشون اهمیت نده تولد هم نمیگیری حداقل واسه خودت گلی یا هدیه بگیر یا یک کاری که دوست داری انجام ...

نشستم درسمو میخونم تا سال دیگه بتونم دانشگاه رفتنم به خودم هدیه بدم میشه برام دعا کنید قبول بشم

نشستم درسمو میخونم تا سال دیگه بتونم دانشگاه رفتنم به خودم هدیه بدم میشه برام دعا کنید قبول بشم

امیدوارم موفق باشی♥️