za55 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/16 تعداد پست: 722 عنوان تو رو خدا بیاید 1 بازدید | 6 پست خانما ما مرور مهمون داشتیم بعد برای بوش کادو تولد خریده بود بعد من احمق بلند شدم یه برچسب هم دادم به بچه اصلا فکر نکردم که زشته حالا که کادو تولد نخریدم برچسب بدیم الآنم مامان و بابام ناراحت شدن تورو خدا بگید چکار کنم؟ خیلی بده شد؟ امروز | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیا_ز_تو_سیرم عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 5193 کادو خریده بود برای بچه اش هدیه وقتی میدن تولد دعوتت کرده باشن یا اگه دعوت نکردن دیگه اون بچه خیلی نزدیک بهت باشه که بهش هدیه بدی کارت بد نبود اتفاقا بچه ذوق میکنه
za55 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/16 تعداد پست: 722 هدیه وقتی میدن تولد دعوتت کرده باشن یا اگه دعوت نکردن دیگه اون بچه خیلی نزدیک بهت باشه که بهش هدیه ب ... آخه بسیار نزدیک بودخانوادش گفت پول نداریم تولد بگیریم براش فقط کادو کرفتیم
دنیا_ز_تو_سیرم عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 5193 آخه بسیار نزدیک بودخانوادش گفت پول نداریم تولد بگیریم براش فقط کادو کرفتیم اجباری نیست هدیه دوست داشتین نخرین مهم اینه بچه با اون برچسب خوشحال میشه