2777
2789
عنوان

😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 121 پست
😔تاحالا کسی اندازه ی نی نی یار دوستم نداشته بود💔🥲

کاش منم شرکت میکردم☹️الان دارم حرص میخورم

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

🌹🌹 لابد یکار کردن تگ نشم😅

نمیدونم شاید چون توی اون لیستی که اسم کسایی که میخوای تگشون کنی ، اصلا کاربری تون بالا نمیومد. اون حرف اول اسمتون هم حروف کوچیک زده بودم و هم این رو _

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عیوااا منکه دوستت دارم🥺🫂

🫠❤️مرسی منم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

کاش منم شرکت میکردم☹️الان دارم حرص میخورم

وا

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

گاهی خودم کسی رو تگ میکنم ابی میشه ولی روش بزنی نمیره کاربری طرف و باید دوباره تگ کرد

من الان دقت کردم

باید اول اون _رو بزنی بعد اسم شما رو

اشتباه کرده بودم

ولی گاهی هم میبینی تگ میشه طرف اما بزنی روی اسمش وارد تایپکاش نمیشه.

کلا نی نی سایت انگار با این باگاش داره تست صبر میگیره از کاربرا😃

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

من الان دقت کردمباید اول اون _رو بزنی بعد اسم شما رواشتباه کرده بودمولی گاهی هم میبینی تگ میشه طرف ا ...

بله دقیقا . ابی میشه ولی رو اسم بزنی نمیره رو کاربری طرف.

من خودمو میخوام تگ کنم اول اسممو مینویسم بعد خط فاصله سمت راست اسمم میزارم

🔴آقاهسسسسستم🔴

بله دقیقا . ابی میشه ولی رو اسم بزنی نمیره رو کاربری طرف.من خودمو میخوام تگ کنم اول اسممو مینویسم بع ...

چی بگم ، اینم روی هزار تا مشکل دیگه که سایت داره